ροή ειδήσεων

ΩΣ ΕΔΩ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΤΡΙΑ!!!


Είναι από τις τραγικές ιστορίες που θα μείνει στην μνήμη, όσων την έζησαν από κοντά, για πάρα πολλά χρόνια.

Θα συζητείται για δεκαετίες και όσοι στις μέρες μας είναι παιδιά θα την διηγούνται στα δικά τους παιδιά και εγγόνια. Βάζοντας, όπως είναι φυσικό και δικά τους στοιχεία στην υπόθεση για να προσδώσουν περισσότερη αίγλη και να κάνουν την αφήγησή τους περισσότερο δραματική

Με τη πάροδο των χρόνων θα μεταμορφωθεί σε τοπικό αστικό μύθο.

Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει μερικές μόλις ώρες μετά το τραγικό συμβάν.

Γι' αυτόν λοιπόν τον λόγο...

Δεν δικαιολογείται να γράφονται και να ακούγονται τόσες ανακρίβειες σε ιστοσελίδες μεγάλης αναγνωσιμότητας και σε εκπομπές μεγάλης τηλεθέασης

Στο παρακάτω βίντεο όλα όσα αναφέρονται είναι ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ!!!!!!!!





Στο 01:55 η δημοσιογράφος, λέμε τώρα και κανένα αστείο να γελάσουμε, αναφέρει:
ΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΤΟ ΦΟΡΕΙΟ!!!!!


Επίσης, στο 2:24 αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ήταν παρών, αναφέρει....


Μαχαίρωσε τη γυναίκα....Όταν ήρθε το ασθενοφόρο να πάρει τη κοπέλα από το σπίτι, όπως είχαν την κοπέλα στο φορείο οι διασώστες για να την βάλουν στο ασθενοφόρο της ξαναεπιτέθηκε και την ξαναμαχαίρωσε πάλι άλλη μια φορά!!!!!!!!!!!


Η αλήθεια είναι ότι ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΘΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕ ΦΟΡΕΙΟ!!!!!!


Φυγαδεύτηκε από τους Διασώστες.


Ο ίδιος ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑΣ αναφέρει ότι η αστυνομία δεν άκουσε τον πυροβολισμό...


ΕΛΕΟΣ!!!


Το ασθενοφόρο έλαβε σήμα για πιθανή αυτοκτονία λόγω πυροβολισμού μέσα στο σπίτι!!!!....ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


Σεβαστείστε το δράμα των οικογενειών και επιτέλους ΣΩΠΑΣΤΕ!


Όλοι είμαστε συνένοχοι στο έγκλημα!


Παναγιώτης Σπανός
Διασώστης ΕΚΑΒ Ρόδου


ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/6/16 09:09

    μαλλον παλληκαρι μου δεν εχεις καταλαβει οτι οι "δημοσιογραφοι" και οι "πεπορτερς" ενδιαφερονται για το χρημα που θα φερει η ακροαματικοτητα και ΚΑΘΟΛΟΥ για τον ανθρωπινο παραγοντα - ερσι βαζουν οση σαλτσα μπορουν , με την γνωση , οτι οσες διαψευσεις και να πεσουν μετα, η πρωτη εντυπωση μενει και πρεπει να ειναι δυνατη ! για να πουληση και για.....να κονομησουν !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/6/16 16:10

    ακουσε φιλε παναγιωτη συνεχεια δεν θα δωσω στο θεμα γιατι το γεγονος δεν το επιτρεπει.πρεπει να σου δωσω ομως καποιες απαντησεις γιατι με προσβαλεις.ειμαι αυτος που μιλησα στο σταρ την αλλη μερα το πρωι και επειδη το χωριο ειναι μικρο και γνωριζουν αρκετοι την φωνη μου πρεπει να απολογηθω...1ον η δευτερη επιθεση δεν εγινε πανω στο φορειο εγινε στην αυλη του σπιτιου και ενω η κοπελα καθοταν στην καρεκλα αν εισουν εκει θα το ειδες.απλα ετσι μου ειπαν και ετσι ειπα.Ομως φιλαρακο επιθεση δευτερη υπαρχει και αν δεν το γνωριζεις μαθε το.Αν εγινε στο φορειο η στην καρεκλα μικρη σημασια εχει.Εγω οταν ρωτησα γιατι το ασθενοφορο ειναι σταματημενο 100 μετρα μακρια απο το σπιτι μου ειπαν οτι εκανε δευτερη επιθεση και οι διασωστες την 'πεταξαν'μεσα στο ασθενοφορο να την γλιτωσουν και τωρα της δινουν τις πρωτες βοηθειες.2ον Απο εκεινη τη στιγμη ημουν παρων [οταν εισασταν σταματημενοι πιο πανω και δινατε τις πρωτες βοηθειες] και δεν θα αμφισβητεις πραγματα που ειδα με τα ματια μου.Η ωρα ηταν 11.30 στεκοταν και καπνιζε ορθιος στην πορτα.Σε περιπου 10 λεπτα μπαινει μεσα και κλεινει την πορτα, στα επομενα 10 λεπτα πηγαινουν τρεις φιλοι του χτυπανε την πορτα τους ανοιγει τους λεει 2-3 κουβεντες και ξανακλεινει την πορτα.το πρωτο περιπολικο ηρθε στις 12.15 με 12.30.Σταδιακα ηρθαν και αλλα περιπολικα.εν συνεχεια μετα απο περιπου μια ωρα και παραπανω ισως ακουγεται ο πυροβολισμος, αρα η ωρα ηταν περιπου 1.30.Η αστυνομια λεβεντη στο σπιτι μπηκε 1μιση ωρα μετα τον πυροβολισμο περιπου στις 2.45.εν συνεχεια μετα απο περιπου 20 λεπτα ηρθε και το ασθενοφορο και ενω ειχε εντοπιστει νεκρος.Ειμουν παρων και δεν σηκωνω καμια αμφισβητηση.Αν η αστυνομια καταλαβε τι ειχε γινει γιατι δεν μπηκε πιο νωρις στο σπιτι?δεν θα το κρινω εγω.Ειναι επαγγελματιες ξερουν την δουλεια τους.Αν κληθηκατε για πιθανη αυτοκτονια οπως λες γιατι δεν ησασταν παρων την ωρα που μπηκε η αστυνομια στο σπιτι παρα ηρθατε 20 λεπτα αργοτερα?Θα απαντησω εγω για εσενα γιατι ειναι η κοινη λογικη.η αστυνομια δεν ηταν σιγουρη οτι ηταν πυροβολισμος αλλιως θα εμπαιναν αμεσως στο σπιτι μηπως ειναι ζωντανος.ηταν πιθανο να ηταν πυροβολισμος οχι ομως απολυτα σιγουρη ετσι ωστε να επεμβουν.το ασθενοφορο κληθηκε οταν η αστυνομια μπηκε στο σπιτι και ο φιλος μου ηταν νεκρος.Νομιζω οτι ειμαι κατανοητος,αρα τα κατα φαντασιαν σε παρακαλω να ανακαλεσεις γιατι με τον Δημητρη οπως και με τα υπολοιπα παιδια του χωριου μεγαλωσαμε και συνεχιζουμε να μεγαλωνουμε μαζι.Η μονη ανακριβεια που αφορα την επιθεση πανω στο φορειο οντως δεν εγινε ετσι.Η δευτερη ομως επιθεση ειναι γεγονος και λεπτομεριες εμαθα την επομενη μερα αφοτου μιλησα στο καναλι στο οποιο τους ειχα πει οτι δεν θελω να με βγαλουν στον αερα γιατι δεν ηθελα.αυτοι με εβγαλαν η γυναικα μου μου ειπε να κανω μυνηση.μυνηση και μαλακιες πανω απο ενα δραμα της κοινωνιας μας.Σαχλαμαρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/16 01:20

      Εντάξει κ. Προσβεβλημένε!!! Από τη μια μεριά έχουμε ένα κ. Σπανό που δηλώνει ονοματεπώνυμο και ιδιότητα και μιλάει για το συμβάν και από την άλλη κάποιο κύριο που είπε ό,τι του είπαν, που δεν άκουσε τον πυροβολισμό της καραμπίνας(ήμαρτον!!! αλλάξτε κύριε μπαταρία στο ακουστικό!!! καραμπίνα ήταν, όχι νεροπίστολο). Ααα... και κάτι άλλο κύριε. Την επόμενη που θα επιχειρήσουν να σας βγάλουν με το ζόρι στον αέρα, όπως λέτε, μπορείτε να τους αιφνιδιάσετε με μια κίνηση!!! Απλά κύριε κλείστε το τηλέφωνο!!!!

      Διαγραφή
  3. Παναγιώτης Σπανός..
    Θα σου απαντήσω μάλλον αύριο στο μπλογκ και μόνο όσα μπορώ να αναφέρω...διάβασε καλά τι έγραψες γιατί έχεις ήδη εκτεθεί. δεν μπορείς να λες ότι το μόνο λάθος που είπες είναι ότι η επίθεση στο φορείο δεν έγινε και ότι μικρή σημασία έχει...έχει πολύ μεγάλη σημασία...να ξέρεις ότι αν η επίθεση γινόταν την ώρα που μεταφερόταν η ασθενής με το φορείο, το πλήρωμα είναι υπεύθυνο επειδή δεν τήρησε τα πρωτόκολλα. Με όλες τις συνέπειες γι'αυτό. ΕΣΥ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ. . Αναφέρεις επίσης ότι πράγματι δεν ήσουν εκεί στην δεύτερη επίθεση. Αν υπάρχει δεύτερη επίθεση, δεν ενδιαφέρει το πλήρωμα. Είναι δουλειά της αστυνομίας. Να ξέρεις, τέλος, ότι στο τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ καταγράφονται όλες οι συνομιλίες. Πρόσεξε πολύ εδώ γιατί η γυναίκα σου σου πρότεινε μηνύσεις. Το ασθενοφόρο είχε άλλο περιστατικό στον τομέα και μετά την κλήση της αστυνομίας επέστρεψε το ίδιο πλήρωμα για να επιβεβαιώσει το θάνατο. Περισσότερα στο μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/6/16 23:50

    .....ΚΑΙ ΩΣ ΦΙΛΟΣ ΕΙΠΑΤΕ ΝΑ ¨ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΤΕ¨ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ!!!!
    ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ 3 ΣΠΙΤΙΩΝ.ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ,ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ,ΤΟΥ ΘΥΤΗ-ΘΥΜΑΤΟΣ,ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ,ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ!!
    ΘΡΗΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ,ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ(ΠΟΥ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕ ΠΑΡΑ ΤΡΙΧΑ,ΕΙΧΕ ΑΓΙΟ)ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΔΑΜΑΤΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ.......ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/6/16 14:59

    ΚΡΙΜΑ ΜΙΑ ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΣΑ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΝ ΘΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *