ροή ειδήσεων

Από τα απίστευτα: Δύο φωτιές σε αυτοκίνητα σήμερα στο νησί μας!

Φαίνεται πως αυτό που πολλοί υποστηρίζουν, δεν αποκλείεται τελικά να συμβαίνει! Ότι, λόγω οικονομικής κρίσης, πολλοί συντοπίτες μας έχουν παραμελήσει τα αυτοκίνητά τους, δεν τα παίρνουν για "γενικό σέρβις" στα συνεργεία, (καθώς απαιτούνται πολλά χρήματα), μ΄ αποτέλεσμα οι ζημιές να είναι συχνές! Και βέβαια αν πρόκειται για υλικές ζημιές ολίγων ευρώ, λες «ας πάει και το παλιάμπελο»!

Αν όμως πρόκειται για ζημιές όπως αυτές που συνέβησαν σήμερα σε δύο αυτοκίνητα (ένα στην οδό Ρόδου-Λίνδου και το άλλο στην Ελεούσα), τότε τα πράγματα αρχίζουν και γίνονται πιο σοβαρά, καθώς δεν αποκλείεται να κινδυνεύσουν και ανθρώπινες ζωές.


Πάντως, και στις δύο περιπτώσεις η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου ενήργησε σχετικά γρήγορα, αν και οι ζημιές που προκλήθηκαν θεωρούνται ως σοβαρές. Ωστόσο, αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν κινδύνεψαν ζωές!

Αξίζει με την ευκαιρία να υπενθυμιστεί ότι και πριν από λίγες ημέρες είχε εκδηλωθεί σ΄ ένα άλλο αυτοκίνητο φωτιά στη μηχανή, (πιθανότατα λόγω βραχυκυκλώματος), λίγο μετά την Γέφυρα Κρεμαστής, (απ΄ όπου και οι φωτογραφίες), που, ευτυχώς, ούτε και σ΄ αυτή την περίπτωση είχαμε τραυματισμούς.

http://topika-nea.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *