ροή ειδήσεων

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΓΙΑ βιασμό στη Ρόδο


Η υπόθεση ενός αλλοδαπού Βουλγαρικής καταγωγής ο οποίος κατηγορείται για βιασμό που διέπραξε πριν από τρία χρόνια στη Ρόδο και σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, καθώς αναζητείται, θα απασχολήσει αύριο το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης όταν περί τις 20 Νοεμβρίου 2013 η 19χρονη τότε κοπέλα κατήγγειλε στην αστυνομία τα όσα της είχαν συμβεί από τον αλλοδαπό και παραπέμφθηκε σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η κοπέλα είχε γνωρίσει στις αρχές Νοεμβρίου 2013 τον Βούλγαρο και είχαν καθημερινή επικοινωνία και συναντήσεις. Μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 7 Νοεμβρίου ο αλλοδαπός της είπε ότι ήθελε να γνωρίσει τους γονείς του. Πράγματι η κοπέλα πήγε σπίτι του στο Φαληράκι της Ρόδου, όπου συνάντησε τους γονείς και την αδελφή του κατηγορούμενου. Λίγη ώρα αργότερα, η οικογένεια έφυγε από το σπίτι και ο αλλοδαπός έμεινε μόνος του με την 19χρονη.
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Τότε ο αλλοδαπός της είπε πως ήθελε να ολοκληρώσουν την σχέση τους και η νεαρή κοπέλα αρνήθηκε. Όμως σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Βούλγαρος έκλεισε την πόρτα και ανάγκασε με την βία να κάνουν έρωτα. Παρά το γεγονός ότι η κοπέλα αντιστεκόταν εκείνος δεν σταμάτησε παρά μόνο όταν η 18χρονη κλαίγοντας τον απείλησε ότι θα φώναζε δυνατά για βοήθεια.

Η κοπέλα ντύθηκε και έφυγε χωρίς να πει κάτι στους γονείς της ή στους αστυνομικούς, και τελικά κατήγγειλε δύο εβδομάδες αργότερα το περιστατικό. Παρά τις έρευνες των αστυνομικών ο Βούλγαρος διαφεύγει στης σύλληψης ενώ τον Μάρτιο του 2014 σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται.

Πηγή: http://www.altsantiri.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *