ροή ειδήσεων

Συνάντηση της Διοικούσας Επιτροπής Ε.Σ.Π.Ε.Ρ.Κ. με τον Δήμαρχο Σύμης.


Συνάντηση με τον Δήμαρχο Σύμης κ. Ελευθέριο Παπακαλοδούκα είχε η Ένωση Στρατιωτικών
Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου και Καρπάθου. Στην συνάντηση συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, θέματα συνεργασίας με την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς και τρόπους άμβλυνσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι στρατιωτικοί που υπηρετούν στην νήσο Σύμη.


Ο κ. Παπακαλοδούκας ευχαρίστησε πολύ την Διοικούσα Επιτροπή για την πρωτοβουλία της να έρθει στην Σύμη και να βρεθεί κοντά στους Στρατιωτικούς. Δήλωσε δε πως ο Στρατός εμπνέει το αίσθημα ασφάλειας στην τοπική κοινωνία η οποία παίρνει δύναμη και κουράγιο από την παρουσία του εκεί και ως Δήμαρχος, αλλά και συνάμα στο σύνολο η τοπική αυτοδιοίκηση βρίσκεται και θα βρίσκεται στο πλευρό τους. Επιπλέον, αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση του πολυδυνάμου ιατρείου που έχει γίνει στο νησί, στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κυρίως με την σοβαρή έλλειψη γιατρών, με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να υπάρχει σχεδόν ένας γιατρός για όλο το νησί, αλλά και στην έλλειψη προμήθειας φαρμάκων και φαρμακευτικού υγειονομικού υλικού.


Η Διοικούσα Επιτροπή της ΕΣΠΕΡΚ, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Σύμης για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα γνωριμίας και τόνισε, πως η συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων είναι αρωγός στις προσπάθειες της ενώσεως, τόσο ως προς την υλοποίηση των σκοπών ίδρυσης τους σωματείου, αλλά και στην ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και απασχολούν τους συνάδελφους Στρατιωτικούς σε τοπικό επίπεδο και συνάμα ανά την επικράτεια. Στην συζήτηση ήταν παρών και ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Τ.Α.Π. και μέλος του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Σάββας Παγωνάκης, όπου συζητήθηκαν τρόποι υλοποίησης προωθητικών δράσεων για την ενεργή συμμετοχή του στρατιωτικού και γενικότερα του ένστολου στην αγοραστική ανάπτυξη της τουριστικής περιόδου, που μόνο καλό κάνουν στο τουρισμό του νησιού και είναι ανταποδοτικές για την τοπική οικονομία, δόθηκε δε η υπόσχεση για μελλοντική συνάντηση με περισσότερη και στενή συνεργασία.

http://espeerk.blogspot.gr/

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *