επικαιρότητα

Γιατί ο ΤΣΙΠΡΑΣ έκλεισε τον κύκλο του


Αναγνώστης: Δεν είμαι μάντης , αλλά μπορώ λόγω της αλληλουχίας των πολιτικών γεγονότων να προβλέψω πολιτικά τι θα γίνει μέχρι τέλους του έτους .
Βλέπω να έχουμε εκλογές και γιατί , γιατί ο ΤΣΙΠΡΑΣ έκλεισε τον κύκλο του , πέρασε όλα εκείνα τα μεγάλα ( εργασιακά - Ασφαλιστικά κ.λ.π που δεν τολμούσε να περάσει κανείς γιατί θα χυνόταν αίμα στους δρόμους , τώρα τα φάγαμε και δεν άνοιξε μύτη ) , τώρα τι μένει οι πωλήσεις και κάτι άλλα δευτερεύοντα τα οποία ο ΤΣΙΠΡΑΣ δεν μπορεί να τα περάσει προφασιζόμενος την αριστερή του δήθεν ιδεολογία του , παπάρες , τι μένει και ποιος μπορεί να τα πουλήσει χωρίς πρόβλημα οι υπόλοιποι , άρα πάμε για ΕΚΛΟΓΕΣ , αυτά τα νέα

Φωνάζουν  οι Συριζοβολευτές για αήθη επίθεση  στον κ. ΓΑΚΗ , δεν ντρέπονται αυτά τα λαμόγια της νεοπολιτικής να διαμαρτύρονται , όταν για την καρέκλα τους και τα βίτσα τους ψηφίζουν σαν ξεπουπουλιασμένες κότες ότι τους λένε , αλλά να μου πει κανείς κόρακας κοράκου μάτι βγάζει .

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ο καθηγητής που μιλησε στην εκπομπη " Επιλογες" της ΕΡΤ 1 για την δολοφονία της Ελενης, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω αχάριστος. Η Κοινωνία της Ρόδου ποναει και το βλέπουμε καθημερινά σε συζητήσεις μεταξυ μας αλλά και στα ΜΚΔ. Τα λόγια του προσβάλουν τον Ροδιακη λαό.

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά