ροή ειδήσεων

Νέος Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ ο Μελής του Κολοσσού Ρόδου


Ο Μιχάλης Μελής αναδείχθηκε νέος Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ στις εκλογές που έγιναν σήμερα. Ο κ. Μελής που προέρχεται από τον Κολοσσό Ρόδου επικράτησε με 9-6 ψήφους του Γιώργου Χαλβατζάκη και πλέον θα αναλάβει χρέη Προέδρου του ΕΣΑΚΕ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο νέος Πρόεδρος έκανε δηλώσεις μετά το τέλος της διαδικασίας και της εκλογής του, στις οποίες ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες: και αυτές που με ψήφισαν, αλλά και αυτές που δεν με ψήφισαν. Ελπίζω από αύριο να είμαστε όλοι μαζί και να συνεργαστούμε για το καλό του αθλήματος. Είμαι χαρούμενος για την εκλογή, αλλά καταλαβαίνω το βάρος της ευθύνης. Δεν είναι ώρα για μεγάλα λόγια, αλλά πρέπει να ασχοληθούμε με το μέλλον και κυρίως με το χορηγικό. Χρειάζομαι λίγες μέρες για να ενημερωθώ για τα δεδομένα του συνδέσμου».

Ο Μιχάλης Μελής στις εκλογές στηρίχθηκε από το μέτωπο του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του Κολοσσού Ρόδου, ενώ θερμή στήριξη είχε και από το Ρέθυμνο. Μάλιστα θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το μπλοκ των τριών ομάδων είχε εμφανίσειως πρώτη επιλογή τον Σωκράτη Λαμπρόπουλο. Όμως η υποψηφιότητα Μελή ήταν μία έκπληξη η οποία εμφανίστηκε αργότερα και μάλιστα κέρδισε τις εκλογές.

Ο καινούργιος Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ στην καριέρα του αγωνίστηκε στην Αργυρούπολη και αργότερα στον Μίλωνα, ενά πέρασε και από τον Ολυμπιακό. Επίσης είναι κουμπάρος του πρώην παίκτη και αρχηγού του Παναθηναϊκού Φραγκίσκου Αλβέρτη. Τέλος ο κ. Μελής έχει επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Ρόδο.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *