ροή ειδήσεων

Ξεκίνησε νέα ψηφιακή προωθητική καμπάνια για τη Ρόδο


Από τις 7 Ιουνίου και για ένα μήνα η Ρόδος 'πρωταγωνιστεί' στην κεντρική σελίδα του portal Discovergreece.com ως 'Καμπάνια του μήνα', που στοχεύει την ενίσχυση των κρατήσεων από τις σημαντικότερες τουριστικές αγορές και πολύ περισσότερο από τις αγορές που παρουσίασαν πτώση τον Μάιο, όπως η Αγγλία, η Γαλλία, η Ολλανδία και η Νορβηγία.


Ψηφιακή προωθητική καμπάνια για τη Ρόδο ξεκίνησε μέσω του portal Discovergreece.com. Πρόκειται για μία ειδική δράση στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον ΣΕΤΕ και την Marketing Greece για την τουριστική προβολή των νησιών των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου.

Από τις 7 Ιουνίου και για ένα ολόκληρο μήνα η Ρόδος θα “πρωταγωνιστεί” στην κεντρική σελίδα του portal Discovergreece.com ως “Καμπάνια του μήνα”, η οποία στοχεύει την ενίσχυση των κρατήσεων από τις σημαντικότερες τουριστικές αγορές και πολύ περισσότερο από τις αγορές που παρουσίασαν πτώση τον Μάιο, όπως η Αγγλία, η Γαλλία, η Ολλανδία και η Νορβηγία. Η καμπάνια θα συμβάλει οπωσδήποτε και στο να διατηρηθεί η αυξητική τάση των αφίξεων από τη Γερμανία, τη Σουηδία, τη Φινλανδία και γενικά από τις αγορές που παρουσιάζουν καλές προοπτικές.



Με αυτόν τον τρόπο, η Ρόδος θα προωθηθεί με ένα ολοκληρωμένο πλάνο προβολής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην Κοινότητα Μελών του Discovergreece.com, που ξεπερνά πλέον τα 850.000 μέλη. Σημειώνεται δε ότι το Discovergreece.com με περιεχόμενο σε έξι γλώσσες, με πάνω από 3.500.000 μοναδικούς χρήστες και 9.000.000 page views, αποτελεί γενικότερα ένα αποτελεσματικό εργαλείο προώθησης του Ελληνικού Τουρισμού.

Τέλος, η καμπάνια της Ρόδου ενισχύεται με την υλοποίηση αποκλειστικού διαγωνισμού, που στοχεύει στην ενεργή συμμετοχή του κοινού και της προβολής της Ρόδου με εύκολο και δημιουργικό τρόπο.



Η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κα Μαριέτα Παπαβασιλείου δηλώνει σχετικά με την ψηφιακή, προωθητική καμπάνια για τη Ρόδο: “Είμαστε πάντα σε εγρήγορση ώστε να προλαβαίνουμε τις εξελίξεις. Η εμπειρία μας, μας έχει διδάξει ότι ο Τουρισμός απαιτεί γρήγορες και στοχευμένες αποφάσεις. Μελετώντας τα αποτελέσματα του Μαΐου για τη Ρόδο, κρίναμε απαραίτητο να πάρουμε άμεσα μέτρα για την ενίσχυση των αγορών που σημείωσαν πτώση.

Η διατήρηση μίας ισχυρής, ανταγωνιστικής και κερδοφόρας βιομηχανίας του Τουρισμού στην περιοχή μας, αποτελεί κάτι παραπάνω από δέσμευση για εμάς. Με τα ίδια γρήγορα αντανακλαστικά είμαστε έτοιμοι να δράσουμε σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση και το έχουμε αποδείξει έμπρακτα”.

/traveldailynews.gr/

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *