ροή ειδήσεων

Σοκ: Συσχετίζουν την αυτοκτονία του Λεβαντόφσκι με υπόθεση παιδεραστίας


Ο Σάσα Λεβαντόφσκι, που βρέθηκε νεκρός προ ημερών, εμπλέκεται σε υπόθεση παιδεραστίας και εκτιμάται πως αυτός ήταν ο λόγος που έβαλε τέλος στη ζωή του....



Απίστευτες όσο και σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια γύρω από τις συνθήκες του θανάτου του Σάσα Λεβαντόφσκι, που πιθανότατα πρόκειται για αυτοκτονία.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο άλλοτε προπονητής της Bundesliga, που βρέθηκε νεκρός την Τετάρτη, είχε εμπλακεί σε υπόθεση παιδεραστίας. Συγκεκριμένα, τέσσερις μέρες πριν χάσει τη ζωή του, ο 44χρονος άνδρας εντοπίστηκε από την αστυνομία στην περιοχή του Ντόρτμουντ με ένα δωδεκάχρονο αγόρι ρουμανικής καταγωγής.

Ο Λεβαντόφσκι, που διαπιστώθηκε πως είχε καταναλώσει αλκοόλ, είχε συλληφθεί, ενώ το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να εξεταστεί. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά ήδη η αυτοκτονία του προπονητή συνδέεται με αυτή την υπόθεση, μιας και οι αρχές συνέλεγαν στοιχεία σε βάρος του και θα ερχόταν αντιμέτωπος όχι απλώς με τη δικαιοσύνη, αλλά και με τη λαϊκή κατακραυγή.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *