ροή ειδήσεων

Έπιασαν φυγόποινο δυόμισι χρόνια μετά τη ληστεία


Είχε καταδικαστεί ερήμην, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος στο νησί
Από τις 22 Φεβρουαρίου του 2014, όταν διέπραξε ληστεία στη Ρόδο, αναζητούσαν οι τοπικές αστυνομικές αρχές έναν 33χρονο Έλληνα. Εκείνος, όμως, παρ’ όλο που είχε καταδικαστεί ερήμην, κυκλοφορούσε ελεύθερος στο νησί!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εντόπισαν τον φυγόποινο να περπατά στην πόλη της Ρόδου και του πέρασαν χειροπέδες. Αμέσως οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, που έδωσε εντολή να εκτελεστεί η ποινή κάθειρξης δέκα ετών που του είχε επιβληθεί με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δωδεκανήσου και εκκρεμούσε.

Και τι δεν είχε κάνει ένας φυγόποινος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις ποινικών δικαστηρίων! Ο 63χρονος, που συνελήφθη στην Ίο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου, είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης έξι ετών και χρηματική ποινή 250 ευρώ για πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση, ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδορκία μαρτύρων, αντίσταση και επικίνδυνη σωματική βλάβη!

Ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Κω για υπόθεση ναρκωτικών εκκρεμούσε σε βάρος μιας 40χρονης Ελληνίδας που συνελήφθη στο νησί από αστυνομικούς της Ασφαλείας και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε την κράτησή της.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *