ροή ειδήσεων

«Έρχεται» η Ryanair Holidays


Το "αφεντικό" της Ryanair Εταιρικό τμήμα Διακοπών αναμένεται να λειτουργήσει μέσα στο επόμενο δεκαοκτάμηνο η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Ryanair, ανταγωνιζόμενη έτσι ευθέως και τους tour operators. Η αεροπορική εταιρεία, ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο την παροχή υπηρεσίας ενοικίασης αυτοκινήτου ( Ryanair Car Hire ) και χθες ανακοίνωσε τα σχέδιά της για την δημιουργία της Ryanair Rooms. O υπεύθυνος Μάρκετινγκ της εταιρίας Kenny Jacobs είπε ότι το επόμενο λογικό βήμα είναι η Ryanair Holidays, η οποία θα είναι ένας ψηφιακός πάροχος υπηρεσιών όλων των σχετικών με το Travel, υπηρεσιών και προϊόντων. 
Συμπλήρωσε δε ότι οπωσδήποτε θια εστιάσει και σε εκδηλώσεις, ξεναγήσεις και εκδρομές σε προορισμούς που εξυπηρετεί. «Έχουμε ενοικίαση αυτοκινήτου, έχουμε ανακοίνωσει δωμάτια, και το τρίτο στη λίστα μας είναι εκδηλώσεις και εκδρομές και δραστηριότητες στον προορισμό, συμπεριλαμβανομένων των εκδρομών, κρατήσεις σε εστιατόρια και εισιτήρια για το θέατρο», είπε χαρακτηριστικά. Είπε ακόμη ότι μακροπρόθεσμα η Ryanair αναζητεί ευκαιρίες λιανικής πώλησης, σε προϊόντα που σχετίζονται με ταξίδια, από αποσκευές, έως αντηλιακά…. 
Αναφερόμενος στην Ryanair Rooms, είπε ότι η τρέχουσα εταιρική σχέση της εταιρείας με την booking.com θα τερματιστεί στις 30 Σεπτεμβρίου και θα κληθεί να υποβάλει νέα πρόταση για τη νέα πλατφόρμα, μαζί με άλλους παρόχους. «Είχαμε μια πολύ καλή σχέση με το booking.com και θα μπορούσαν να είναι πολύ μέρος της Ryanair Rooms, αλλά θα είναι μια πιο ανοιχτή πλατφόρμα που θα προσφέρει τα πάντα, από ξενοδοχεία πέντε αστέρων στην πόλη, μέχρι οικογενειακά καταλύματα στη Βρετάνη,» εξήγησε. Η αρχική εστίαση της Ryanair Rooms θα είναι στις 33 αγορές που εξυπηρετούνται από τις πτήσεις της Ryanair, αλλά αυτό θα μπορούσε να επεκταθεί και εκτός Ευρώπης. Ακόμη είπε ότι η Ryanair Car Hire, είναι πιθανό να επεκταθεί και σε άλλους τρόπους μεταφοράς, περιλαμβανομένων των ταξί, των τρένων, κ.ο.κ.. 
ΠΗΓΗ WWW.MONEY-TOURISM.GR



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *