επικαιρότητα

Κάσος: Ο γιατρός δεν έχει πάρει άδεια τα τρία τελευταία χρόνια


Τέτοιες πρακτικές,υπονομεύουν κάθε είδους προσπάθεια για τη στελέχωση των ακριτικών νησιών μας.

Την παρέμβαση του υπουργείου Υγείας, για να μπορέσει να πάρει κανονική άδεια ο γιατρός που υπηρετεί στο νησί της Κάσου, ζητά με ανακοίνωση του ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου, αφού κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό να γίνει εδώ και τρία χρόνια.

«Είναι απορίας άξιον, πως πράγματι η Διοίκηση της 2ης ΥΠΕ, μπορούν να έχουν μια παρόμοια συμπεριφορά προς ένα άριστο ιατρό επιμελητή Α” – παθολόγο, που εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται στις επάλξεις του ιατρικού και υπηρεσιακού καθήκοντος στο ακριτικό νησί της Κάσου, παρέχοντας ανεκτίμητες υπηρεσίες στους κατοίκους της και όμως τον αφήνουν χωρίς κανονική άδεια, τρία ολόκληρα χρόνια» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ιατρικός σύλλογος που διαμαρτύρεται έντονα γι” αυτή τη συμπεριφορά των διοικούντων, αφού ουσιαστικά τέτοιες πρακτικές, όπως αναφέρει, «υπονομεύουν κάθε είδους προσπάθεια για τη στελέχωση των ακριτικών νησιών μας».

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται επίσης ότι για παρόμοιο πρόβλημα πριν από μερικά χρόνια, παραιτήθηκε ένας άλλος ειδικευμένος ιατρός που υπηρετούσε στην Κάσο. «Καλούμε την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να αναλάβει τις ευθύνες της» καταλήγει η ανακοίνωση του ιατρικού συλλόγου.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ο καθηγητής που μιλησε στην εκπομπη " Επιλογες" της ΕΡΤ 1 για την δολοφονία της Ελενης, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω αχάριστος. Η Κοινωνία της Ρόδου ποναει και το βλέπουμε καθημερινά σε συζητήσεις μεταξυ μας αλλά και στα ΜΚΔ. Τα λόγια του προσβάλουν τον Ροδιακη λαό.

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά