ροή ειδήσεων

Πετυχημένο το τουρνουά μπάσκετ της ΤΟ Ρόδου της ΚΝΕ (ΦΩΤΟ)


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε του τουρνουά μπάσκετ 3on3, που διοργάνωσε
η Τομεακή Οργάνωση Ρόδου της ΚΝΕ, ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, ενόψει του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή».

Το τουρνουά ξεκίνησε με όμιλο παιδιών ηλικίας 13-14 χρονών, όπου νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα «τα παιδιά του ανοιχτού» και συνεχίστηκε με τον όμιλο ηλικιών 17 και άνω, όπου νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα «Μπαρτσελιώμα». Σε όλες τις ομάδες δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα αλλά και η μπροσούρα για τις θέσεις του ΚΚΕ κατά των ναρκωτικών, ενώ οι δύο νικήτριες ομάδες παρέλαβαν από το Τομεακό Συμβούλιο της ΚΝΕ, μετάλλια και κύπελλα.

Χαιρετισμό στο τουρνουά, απεύθυνε ο Κυριάκος Φυλακούρης, μέλος του ΤΣ Ρόδου της ΚΝΕ, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε:

«Επιλέξαμε το τουρνουά αυτό, να έχει μια ξεχωριστή θεματολογία, να είναι ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, σε συνδυασμό βέβαια με την ανάδειξη της ανάγκης που έχει ο λαός και η νεολαία σε έναν αθλητισμό που δεν θα είναι εμπόρευμα και προνόμιο για λίγους, της ανάγκης για χώρους και υποδομές άθλησης με βάση της σύγχρονες ανάγκες.

Σε µια περίοδο που η ανεργία θερίζει, που αντί για µισθό παίρνουµε ψίχουλα, που το δικαίωµα στη µόρφωση, στην Υγεία, στον Πολιτισµό και τον Αθλητισµό χτυπιούνται, προβάλλεται στη νεολαία σαν "ελευθερία" η µαστούρα, η φυγή από την πραγματικότητα (…) Σας καλούµε στο δρόμο της ανυπότακτης στάσης ζωής! Οι συναρπαστικές στιγµές και οι αληθινές συγκινήσεις βρίσκονται στην πραγµατική ζωή, στο δρόµο του συλλογικού αγώνα για την ανατροπή του συστήµατος που στηρίζεται στην εκµετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Στην πάλη για την κοινωνία της πραγµατικής ελευθερίας, της ζωής µε σύγχρονα δικαιώµατα, το σοσιαλισµό.

Εμείς, τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, θα συνεχίσουμε να δίνουμε καθημερινά τη μάχη, για όλες τις πλευρές της ζωής της νεολαίας και του λαού, για τη δουλειά, τη μόρφωση, τον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό. Για να γίνει η ζωή μας, ζωή με δικαιώματα. Με επόμενο σταθμό το 42ο Φεστιβάλ της Οργάνωσής μας που θα γίνει στις 17 Σεπτέμβρη στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.»





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *