ροή ειδήσεων

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις! Τον είχαν κρεμάσει έξω από το παράθυρο του δευτέρου ορόφου!


Τον κατέβασαν από τις σκάλες με κλωτσιές και τον χτυπούσαν στο κεφάλι και στην κοιλιά.

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από την μέρα που βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, ωστόσο, οι αποκαλύψεις για τα όσα πέρασε ο αδικοχαμένος φοιτητής στη Γαλακτοκομική σχολή, δεν έχουν σταματήσει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ και δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto, τα νέα στοιχεία που ήρθαν στην επιφάνεια κάνουν ξανά λόγο για ακραίους βασανισμούς που δεν τους χωράει ο νους.

Ένα από τα περιστατικά συνέβη στις αρχές του 2014, όταν κάποια άτομα επιτέθηκαν στον Βαγγέλη Γιακουμάκη και τον κρέμασαν με τη βία για αρκετή ώρα στο κενό, από το παράθυρο του δεύτερου ορόφου της εστίας.

Σε άλλο περιστατικό, πρωταγωνιστής ήταν ένας ανήλικος Κρητικός που επιτέθηκε στον Βαγγέλη Γιακουμάκη και τον κατέβασε από τις σκάλες του δεύτερου ορόφου στον πρώτο, κλοτσώντας τον. Μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί, αφού συνέχισε να τον κλωτσά σε όλο το σώμα του, χτυπώντας τον στο κεφάλι, στο λαιμό και στην κοιλιά.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto, η παρέα των συντοπιτών του φέρεται να τον ξύρισε με τη βία χλευάζοντάς τον.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *