ροή ειδήσεων

Μας κατέταξε στην Μέση Ανατολή ο ψεκασμένος.


Ποιος θα σταματήσει αυτόν τον πανηλίθιο πολιτικό;


Η κατάσταση στην περιοχή της Μεσογείου, το προσφυγικό/μεταναστευτικό, αλλά και θέματα που αφορούν την αμυντική συνεργασία Ελλάδας-Λιβάνου βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμένου, με το λιβανέζο ομόλογό του, Σαμίρ Μοκμπέλ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στην Αθήνα.
«Έχει γίνει, πλέον, κοινή πεποίθηση ότι οι συνθήκες ασφάλειας που έχουν διαμορφωθεί στην ανατολική Μεσόγειο, αλλά και γενικότερα, δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπιστούν μεμονωμένα. Χρειάζεται συλλογική προσπάθεια σε περιφερειακό και διεθνές επίπεδο», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και προσέθεσε: «Αρχίζει να γεννιέται η Μεσογειακή Ένωση και μέρος της Μεσογειακής Ένωσης, εκτός από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αίγυπτο, την Ιορδανία, δεν μπορεί να μην είναι και ο Λίβανος».
Ακόμη, όπως ανέφερε ο κ. Καμμένος, συζήτησαν «διμερή κατ” αρχήν αμυντική συνεργασία, με αποδοχή και από τις δύο πλευρές αποστολής στρατιωτικών ακολούθων και την υπογραφή διμερούς συμφωνίας τον Οκτώβριο στη Βυρηττό, αποδεχόμενος την πρόσκληση του κ. αντιπροέδρου».


ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ 06/07/2016 !!! –
*ΞΑΝΑΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ* *64 πλ


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *