επικαιρότητα

Έσπασαν το κεφάλι δημοσιογράφου την ώρα συναυλίας στη Ρόδο - Μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο


Την Παρασκευή το βράδυ δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός πήγε να παρακολουθήσει τη συναυλία Ρεμπούτσικα – Πασπαλά, αλλά βρέθηκε στο νοσοκομείο.


Σύμφωνα με το rodiaki, λίγο πριν το τέλος της συναυλίας, κάποιοι πέταξαν πέτρες από το πάρκο της οδού Βύρωνος, προς το εσωτερικό της τάφρου, με αποτέλεσμα μία από αυτές να πέσει στο κεφάλι του δημοσιογράφου, Κώστα Σαμιωτάκη και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Ρόδου, όπου οι γιατροί του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες.


Ο ίδιος έγραψε στο facebook: «Μία πραγματικά μαγική βραδιά χθες στην Τάφρο με την φανταστική Ρεμπούτσικα και την εξαιρετική Πασπαλά. Δυστυχώς ή κατάληξη για μένα ήταν ή χειρότερη αφού κάποια "καλόπαιδα" πάνω από την Τάφρο πέταξαν μερικές πέτρες στον κοσμο που παρακολουθούσε την συναυλία. Μία από τις πέτρες προσγειώθηκε στο κεφάλι μου ...με έστειλε μέσα στα αίματα στα επείγοντα του νοσοκομείου μας. Εκεί ο καλός φίλος και εξαιρετικός γιατρός μου Γιώργος Τριάντος με φρόντισε και ανώδυνα!!! μου πρόσθεσε μερικά ράμματα επί της κεφαλής!!! Τον ευχαριστώ θερμά! Τέλος καλό όλα καλά. Ας μας μείνει ή πολύ γλυκειά "γεύση" από την χθεσινή μουσική πανδαισία. Όσο για τα καλόπαιδα να’ ναι καλά. Είμαι σίγουρος ότι έχουν ανάγκη από μία αγκαλιά και πολλή- πολλή αγάπη !!»


gossip-tv.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: γελανε και οι πετρες με την απαγορευση στα σχολεια σήμερα... καλύτερη μερα δεν γινόνατε

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης