ροή ειδήσεων

Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο επί κοντώ η Κατερίνα Στεφανίδη!


Στην 4η θέση η Ροδίτισα Νικόλ Κυριακοπούλου


Με άλμα στα 4.81 η Κατερίνα Στεφανίδη ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης – Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν συγκλονιστική στο Άμστερνταμ σημειώνοντας ρεκόρ αγώνων – Κάποτε ήταν το ακόντιο (Βερούλη, Σακοράφα), πιο πρόσφατα το τριπλούν (Βασδέκη, Τσιαμήτα, Δεβετζή), αλλά πλέον το εθνικό μας άθλημα στον στίβο όσον αφορά τις γυναίκες είναι το άλμα επί κοντώ.

Κι από σήμερα το βράδυ η κορυφή της Ευρώπης ανήκει σε Ελληνίδα! Την εκπληκτική Κατερίνα Στεφανίδη η οποία στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Άμστερνταμ πήρε την πρώτη θέση με άλμα στα 4.81 μ., το οποίο αποτελεί και ρεκόρ αγώνων.

Η Στεφανίδη είχε εξασφαλίσει το χρυσό από τα 4.70 μ. που τα είχε περάσει με την πρώτη, καθώς η Ρωσίδα Ρίσιχ που αγωνίζεται με τα χρώματα της Γερμανίας τα πέρασε με τη δεύτερη και μετά απέτυχε στο επόμενο ύψος.

Ωστόσο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αφού κατέρριψε το ρεκόρ αγώνων (4.81) προσπάθησε να συντρίψει το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ επιχειρώντας άλμα στα 4.94, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Πήρε όμως το χρυσό που έλειπε από την συλλογή της καθώς είχε ένα χάλκινο (στο Ευρωπαϊκό του Ζάγκερμπ το 2014) και ένα χάλκινο (φέτος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στο Πόρτλαντ).

Στην 4η θέση του τελικού έμεινε η Νικόλ Κυριακοπούλου που σταμάτησε στα 4.55, καθώς απέτυχε να περάσει τα 4.65.
Πηγή:www.sport-fm.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *