ροή ειδήσεων

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η Ζαπουνίδου λόγω... γκάφας


Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, η αθλήτρια του βάδην,
Δέσποινα Ζαπουνίδου, ενημερώθηκε ότι δεν μπορεί να πάρει μέρος στη διοργάνωση λόγω... γκάφας. Διαβάστε λεπτομέρειες.


Απίστευτη γκάφα αφήνει εκτός Ολυμπιακών Αγώνων τη Δέσποινα Ζαπουνίδου! Ενώ το όνομα της Ελληνίδας αθλήτριας του βάδην βρισκόταν μέσα σε αυτά που ανακοίνωσε η ΕΟΕ ότι θα λάβουν μέρος στην Ολυμπιάδα του Ρίο, μια γκάφα θα της στερήσει το δικαίωμα να ταξιδέψει στη Βραζιλία.

Σύμφωνα με την IAAF, ο διεθνής αγώνας του Άλιτους, στον οποίο πέρυσι η Ζαπουνίδου έπιασε το όριο πρόκρισης στα 20χλμ. βάδην, δεν ανήκε σε αυτούς που επισημοποιούσαν όρια πρόκρισης για το Ρίο.

Ο αγώνας του Άλιτους πραγματοποιήθηκε πριν από ένα χρόνο και η έμπειρη αθλήτρια, σίγουρη πως έχει πάρει την πρόκριση, δεν κυνήγησε στη συνέχεια να ξαναπιάσει το όριο, αλλά ασχολήθηκε με την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ

"Η IAAF ενημέρωσε τον ΣΕΓΑΣ ότι η αθλήτρια μας Δέσποινα Ζαπουνίδου δεν μπορεί να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες γιατί το διεθνές μίτινγκ του Άλιτους, στο οποίο πέτυχε επίδοση καλύτερη από το όριο δεν ήταν το 2015 (σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια και τη φετινή χρονιά) ΕΑΑ Permit.

Η ομοσπονδία από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε γι’ αυτή την εξέλιξη καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να βρεθεί τρόπος η αθλήτρια να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η ώρα της απόδοσης ευθυνών θα έρθει μετά το Ρίο".

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *