ροή ειδήσεων

Αλεξιάδης μετά τον εφοριακό-κομάντο: Πιο οργανωμένοι οι φετινοί έλεγχοι


"Πιο οργανωμένοι και αποτελεσματικοί οι φετινοί έλεγχοι για φοροδιαφυγή σε τουριστικές περιοχές"
αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης

Προσπάθεια να εκκαθαριστούν οι δηλώσεις του ΕΝΦΙΑ εντός του Ιουλίου και να πληρωθεί η πρώτη δόση τον Αύγουστο, καταβάλλουν οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, όπως τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης, μιλώντας στο Mega.



"Από ό,τι φαίνεται προλαβαίνουμε να τελειώσουμε τις δηλώσεις μέσα στον Ιούλιο, άρα μπορούμε να κάνουμε εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ μέσα στον Ιούλιο. Η πρώτη δόση να είναι Αύγουστο, άρα να έχουμε 5 δόσεις μέχρι το τέλος του χρόνου. Πέντε δόσεις, όπως είχαμε και πέρυσι. Αν γίνει εκκαθάριση τον Αύγουστο, θα πάμε για πρώτη δόση το Σεπτέμβριο και δόσεις μέχρι τέλος του χρόνου", ανέφερε.

Ο κ. Αλεξιάδης, τόνισε, πως δεν πρόκειται να δοθεί και δεύτερη παράταση για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων και όποιος δεν καταθέσει τότε θα έχει κάνει την επιλογή να πληρώσει το τσουχτερό πρόστιμο.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, είπε, πως φέτος οι έλεγχοι για φοροδιαφυγή σε τουριστικές περιοχές είναι πιο οργανωμένοι και πιο αποτελεσματικοί, ενώ πρόσθεσε ότι εντός του Αυγούστου θα έχουν ψηφιστεί τα νομοσχέδια για το πλαστικό χρήμα, την οικειοθελή αποκάλυψη και το λαθρεμπόριο στα καπνικά προϊόντα.

Σε ό,τι αφορά τους ελέγχους, οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού έρχονται μία ημέρα μετά την είδηση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Συγκεκριμένα, μια γυναίκα εφοριακός έπεσε στη θάλασσα για να πιάσει μια Κινέζα που έκανε μασάζ σε παραλία της Ρόδου χωρίς να κόβει αποδείξεις.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *