ροή ειδήσεων

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποποινικοποιεί την προσβολή στα Θεία

Δεν έχουν το Θεό τους – Πλήρης κατάπτωση των ηθικών αξιών
Η τεράστια αποσύνθεση που έχει επέλθει στη νοοτροπία του Έλληνα στα 40 χρόνια της μεταπολίτευσης δεν συνέβη ούτε στα 400 χρόνια σκλαβιάς μας από τους Τούρκους.

Η κάθε κυβέρνηση έβαζε και από ένα λιθαράκι στην κατάπτωση των Αξιών και των Ηθών, με την σημερινή των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή της στην πλήρη σήψη της ελληνικής κοινωνίας.


Οι προθέσεις τους φάνηκαν από την αρχή της διακυβέρνησής τους. Ο υπουργός Παιδείας ζητά να κατέβουν οι χριστιανικές εικόνες από τα σχολεία, να απαγορευτεί η πρωινή προσευχή, να μειωθεί η διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών, τα σταματήσουν οι παρελάσεις και φυσικά να υπάρξουν παρεμβάσεις στα σχολικά βιβλία ιστορίας.

Η προσπάθεια συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, σε βαθμό που σοκάρει τον ελληνικό λαό.

Σήμερα, Πέμπτη 21 Ιουλίου, το υπουργείο Δικαιοσύνης γνωστοποίησε την πρόθεσή του να αποποινικοποιήσει τη βλασφημία, η οποία μέχρι σήμερα διώκεται ποινικά.

Ήδη το θέμα αυτό έχει τεθεί υπό την κρίση της αρμόδιας νομο παρασκευαστικής επιτροπής στο πλαίσιο της αναθεώρησης του Ποινικού Κώδικα.

Ειδικότερα σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται:

«Παράλληλα με τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση του ρατσισμού και της ρητορικής του μίσους, η Πολιτεία οφείλει να λαμβάνει μέτρα για την πλήρη κατοχύρωση της ελευθερίας της έκφρασης.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων γνωστοποιεί πως η αποποινικοποίηση του εγκλήματος της βλασφημίας έχει τεθεί υπό την κρίση της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής για την αναθεώρηση του Ποινικού Κώδικα. Τη θέση αυτή θα εκφράσει προσεχώς και κατά την εξέταση της χώρας μας από την Επιτροπή των ΗΕ για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων (3-4 Αυγούστου στη Γενεύη).

Κατά το Ποινικό Δίκαιο η ποινή προϋποθέτει την τέλεση πράξης. Ο προσδιορισμός της τελευταίας χωρεί με στάθμιση των εμπειρικών – αποδείξιμων αποτελεσμάτων της. Ωστόσο, στην περίπτωση της βλασφημίας λείπει οποιαδήποτε αποδείξιμη ενώπιον δικαστηρίου βλαπτική συνέπεια της πράξης. Επομένως, η έννοια του εγκλήματος δεν διακρίνεται».

Είναι προφανές πως με τις πρακτικές της κυβέρνησης δημιουργείται το πρόσφορο και γόνιμο έδαφος στις παγκόσμιες κυβερνητικές μεθοδεύσεις να προσβάλλουν και να διαλύσουν την Εθνική κοινωνία των Ελλήνων μέσω της οικονομικής κρίσης, της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης, των ανίκανων και ανδρείκελων πολιτικών και της ανθελληνικής διοίκησης του κράτους, μέσω δηλαδή όλων αυτών που βιώνουμε στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Μια κοινωνία που εσωτερικά καταρρέει και σαπίζει πέφτει πολύ πιο εύκολα στα χέρια όσων προσπαθούν να μας χειραγωγήσουν και να μας μετατρέψουν σε μαριονέτα των «ύποπτων» πολιτικών τους.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/7/16 20:05

    Γιατί να διώκεται ποινικά το "γαμ@ τη μάνα" σου και όχι το "γαμ@ την Παναγία σου"; Από την άλλη έχει και την καλή του την πλευρά. Μπορούμε να τους λέμε και να τους γράφουμε δίχως περιορισμό "ρε άντε στο διάολο" από δω πέρα και σεις που βρεθήκατε μπροστά μας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .......Η τεράστια αποσύνθεση που έχει επέλθει στη νοοτροπία του Έλληνα στα 40 χρόνια της μεταπολίτευσης δεν συνέβη ούτε στα 400 χρόνια σκλαβιάς μας από τους Τούρκους....... ε όχι δα ανιστόρητε αρθρογράφε ..... διάβασε και λίγη Ιστορία για το τι γινόταν μετά τον 2ο αιώνα μ.Χ. με τις δολοπλοκίες και την κατάπτωση των ηθικών αξιών μετά ειδικά της καταστροφή του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού από τους εβραιοχριστιανούς και τα ξαναλέμε...... διάβασε γιατί εκτίθεσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/7/16 11:39

    ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ ΑΙ ΑΝΤΙΣΘΕΝΙΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/7/16 16:38

    Αντισθένη. Τι σχέση έχει ο 2ος αιώνας με τα τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς και αποκαλείς τον αρθρογράφο ανιστόρητο. Οι Οθωμανοί σεβάστηκαν το Ιερό των Ελλήνων γιαυτό επιβίωσε και το Άγιο Όρος και το Πατριαρχείο. Ο αρθρογράφος πολύ καλά γνωρίζει την Ιστορία. Αν διαφωνείς πρότεινε αποδεκτή βιβλιογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *