ροή ειδήσεων

Δωρεά ιατρικοτεχνολογικού εξοπλισμού απ` τη Ρόδο στο Νοσοκομείο Κιλκίς


Το Νοσοκομείο Κιλκίς έγινε πρόσφατα δέκτης μιας μοναδικής προσφοράς, που της αρμόζει ευρεία προβολή ως παράδειγμα κοινωνικής αλληλεγγύης που αξίζει να βρει μιμητές!

Ο δραστήριος Φιλανθρωπικός και Πολιτιστικός σύλλογος Παραδεισίου «Αγία Μαρίνα» Ρόδου, παρέδωσε νοσοκομειακό υλικό, που προέρχεται από δωρεές των σουηδικών πανεπιστημιακών νοσοκομείων, με την συνεργασία της Σουηδής συντονίστριας Humanbridge.

Ο σύλλογος, με πρόεδρο την κ. Αναστασία Σταυριανού- Γεωργιάδη, έχει παραδώσει μέχρι σήμερα συνολικά 38 τόνους τέτοιου υλικού στα νοσοκομεία Ρόδου, Μυτιλήνης, Σάμου, Κιλκίς και στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Κολυμπίων, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς.

Ανάμεσα σε αυτό το υλικό περιλαμβάνονται υπερηχογράφοι, καρδιογράφοι, εξεταστικά κρεβάτια, αναπνευστικές συσκευές, τροχήλατα αμαξίδια, φορεία, στολές για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κ.α.

Σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

«Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του Συστήματος Υγείας και καταγράφοντας με μεγάλη ευαισθησία τις ανάγκες των Κλινικών Νοσοκομείων παροχής Υγείας, παραδώσαμε μέχρι σήμερα 38 τόνους Νοσοκομειακού ιατρικοτεχνολογικού εξοπλισμού στα Νοσοκομεία



1) ΡΟΔΟΥ- 2) ΚΕΝΤΡΟ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΚΟΛΥΜΠΙΑ -ΡΟΔΟΥ- 3) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΜΟΥ- 4) ΓΕΝΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, ΚΑΙ 5) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ, παραδίδοντας – ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥΣ- ΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΟΥΣ- ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ- ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ-ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ- ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ- ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ- ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ- ΤΡΟΧΗΛΑΤΑ ΑΜΑΞΙΔΙΑ – ΤΡΟΧΗΛΑΤΑ ΠΙ – ΥΛΙΚΟ ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΟ- ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ – ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΩΡΛ- ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΙΜΑΤΙΣΜΟ- ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΕΙΔΗ, ΠΟΥ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Οι ιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό δίνουν μάχη καθημερινά, με τα λίγα μέσα που έχουν, να καλύψουν τις ανάγκες όχι μόνο της περιοχής τους, αλλά όλου του Νομού. Φυσικά η προσφορά μας. που προέρχεται από δωρεές των Σουηδικών Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων, δεν αρκεί από μόνη της, διότι χρειάζεται η κυβέρνηση να σκύψει, να στηρίξει και να χρηματοδοτήσει το Δημόσιο σύστημα Υγείας.

Η πρωτοβουλία μας αυτή δεν θα μπορούσε να ευοδωθεί χωρίς την συνεργασία της Σουηδικής συντονίστριας humanbridge, και την έμπρακτη στήριξη των χορηγών μας και για τον λόγο αυτό ευχαριστούμε θερμά τον χρυσό χορηγό μας- ATTIKA GROUP- BLUE STAR FERIES και ειδικά το ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, τον χορηγό μας ΤΣΙΡΙΚΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, και την άριστη συνεργασία της SEAGOLINES.»

Ευχαριστίες από Νοσοκομείο

Για την εξαιρετικά σημαντική αυτή προσφορά, η διοικήτρια του Νοσοκομείου Κιλκίς, Μαρία Βλάχου, εξέδωσε το ακόλουθο ευχαριστήριο:

«Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, αποδέχεται την δωρεά της Ηumanbridge από την Σουηδία,σε συνεργασία με τον Φιλανθρωλπικό και Πολτιστικό Σύλλογο Παραδεισίου Ρόδου για τις ανάγκες του ιδρύματος και σας εκφράζει τις θερμές του εύχαριστίες.»

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *