ροή ειδήσεων

Το πραξικόπημα... έστειλε στη Ρόδο τον Μπογκντάνοβιτς (pic)


Προβλήματα είχε την Παρασεκυή το βράδυ ο star των Μπρούκλιν Νετς και της Εθνικής Κροατίας Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, αφού κατά την διάρκεια που ήταν σε εξέλιξη το αποτυχημένο πραξικόπημα στη Τουρκία, εκείνος και η κοπέλα του βρισκόντουσαν σε διακοπές στο Μαρμαρίς της Αλικαρνασσού.

Όμως εδώ ξεκινάει η ιστορία που εμπλέκει τον Μπογκντάνοβιτς και τον Κολοσσό Ρόδου, αφού ο παίκτης φοβήθηκε την κατάσταση στη γειτονική χώρα και ειδικότερα, το ότι αν η κατάσταση χειροτέρευε θα ήταν πιθανό το ενδεχόμενο να εγκλωβιστεί εκεί. Έτσι ο μάνατζερ του star των Νετς επικοινώνησε με ανθρώπους του Κολοσσού και συγκεκριμένα τον τιμ μάνατζερ των Ροδιτών Γιώργο Γκοτζογιάννη ο οποίος με τη βοήθεια του μέλους του ΔΣ τους ΕΣΑΚΕ και της ομάδας Παναγιώτη Κουνάκη κατάφεραν να οργανώσουν ένα σχέδιο φυγής του Κροάτη γκαρντ από το Μαρμαρίς προς την Ρόδο που απέχει μόλις μία ώρα από εκεί.

Το σχέδιο των ανθρώπων του Κολοσσού ήταν πολύ καλό και τα αντανακλαστικά τους στην υπόθεση ταχύτατα και έτσι ο Μπογκντάνοβιτς με την κοπέλα του έφτασαν σόι και αβλαβείς στην Ρόδο χωρίς κανένα πρόβλημα. Μάλιστα στο νησί των «Ιπποτών» φιλοξενήθηκαν οι δυο τους πριν φύγουν για το Ζάγκρεμπ. Επίσης ο Μπογκντάνοβιτς ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Κολοσσού για την βοήθεια και τη φιλοξενία τους, ενώ υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει στη Ρόδο και ότι πια θα υποστηρίζει την ομάδα.

Δείτε τη φωτογραφία από την αναχώρηση του παίκτη:



basketblog


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *