ροή ειδήσεων

Έπεσε κι άλλος τεράστιος κλώνος στην πόλη της Ρόδου - Ζημιές σε αυτοκίνητο

Έχετε αλήθεια μετρήσει πόσοι κλώνοι δέντρων έχουν πέσει το τελευταίο διάστημα στο νησί μας, και ιδιαίτερα στην πόλη της Ρόδου;

Κι έχετε ακόμη μετρήσει πόσες φορές έχουμε επισημάνει πως ο Δήμος θα έπρεπε ήδη να έχει βγάλει ένα συνεργείο για να κόψει όλα αυτά τα επικίνδυνα δέντρα, που θα σκοτώσουν (ό μη γένοιτο), κανέναν άνθρωπο και θα ψάχνουμε να βρούμε μετά τον "υπεύθυνο" και τον "αρμόδιο";

Σήμερα, λοιπόν, συνέβη και πάλι ένα παρόμοιο ατύχημα. Και σ΄ αυτή την περίπτωση είχαν "τύχη βουνό" όσοι βρισκόντουσαν σ΄ εκείνο το σημείο (στην οδό Πίνδου, στην πόλη της Ρόδου)

Πιο συγκεκριμένα, ένα τεράστιος κλώνος δέντρου έφυγε από την θέση του και κυριολεκτικά προσγειώθηκε στην άσφαλτο και παράλληλα στην οροφή ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου, μ΄ αποτέλεσμα να προκαλέσει ζημιές!



Και το "ωραίο" στην υπόθεση ξέρετε ποιο είναι; Ότι, τον τελευταίο καιρό οι κάτοικοι της περιοχής, είχαν ειδοποιήσει τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για την επικινδυνότητα του δέντρου αλλά... φωνή βοώντος εν τη ερήμω! Κανένα προληπτικό μέτρο δεν είχε ληφθεί. Όπως, δηλαδή, συμβαίνει και σε πολλές άλλες περιπτώσεις!

Και να το αποτέλεσμα:

http://topika-nea.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *