ροή ειδήσεων

Ρόδος: «Ξηλώθηκε» πινακίδα που απαγόρευε την πρόσβαση κατοικίδιων


Την απομάκρυνση πινακίδας από την παραλία «Τραγανού», που απαγόρευε την πρόσβαση κατοικίδιων σ’ αυτήν, διέταξε η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου Κυριακή Κλιάμπα.
Σημειώνεται ότι ενώπιον της Εισαγγελέως προσέφυγε η δικηγόρος Μύριαμ Νεοφύτου, μέλος της φιλοζωϊκής, διαμαρτυρόμενη για την απαγόρευση, καθώς -σύμφωνα με το Νόμο- τα κατοικία επιτρέπονται στους δημόσιους χώρους και στις παραλίες, πάντα με τη συνοδεία των ιδιοκτητών τους και με λουράκι.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/8/16 20:06

    Καλο είναι να λέμε ΟΛΗ την ΑΠΟΦΑΣΗ:
    Τα κατοικία επιτρέπονται στους δημόσιους χώρους και στις παραλίες, πάντα με τη συνοδεία, λουράκι, τον ιδιοκτητών τους και με κάθε φροντίδα και μέλημα αυτών, σχετικά με την επιτήρηση τους, τον εμβολιασμό τους κ.λ.π.

    Όσον αφορά το κολύμπι, "λούσιμο" των κατοικιδίων, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Λιμένα Λαυρίου, επιτρέπεται σε πιο ερημικές παραλίες, σε παραλίες σε ώρα ΠΡΙΝ να καταφθάσουν οι λουόμενοι, ή ΑΦΟΥ ΦΥΓΟΥΝ αυτοί ή σε κάθε περίπτωση αν ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ τους λουόμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/8/16 22:03

    Δηλαδή σας ενοχλούν τα σκυλιά και όχι τα από τσιγάρα στην άμμο Τα κουτάκια από αναψυκτικά πλαστικά από καφέδες χαρτιά από σνακ και που ο καθένας μας ρίχνει και από ροχάλα στην άμμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/8/16 04:03

      Εμένα τη κόρη μου την πήρα για κολύμπι και έβγαλε σταφυλόκοκο απο τα κόπρανα του σκύλου που τους αφήνενετε και χέζουν μέσα στη θάλασσα! Αυτό το διάγωσε ο γιατρός που την εξέτασε!Τι φταίμε εμείς οι υπόλειποι;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/8/16 08:56

      Είναι προφανές ότι μας ενοχλούν και τα τσιγαρα στην άμμο όπως και καθε λογής σκουπίδια στις θαλασσες αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία για σένα που φέρνεις το σκύλο σου στην θάλασσα να μην εφαρμόζεις τον νόμο και να μην σέβεσαι τους λουόμενους.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος12/8/16 08:24

    nai mas enoxloun k afta k ta skylia kyrie-a mou giati otan egw paw to paidi mou na kanei mpanio stin thalassa thelw na einai me iremia k kai oxi na kleei k na fovate ton skylo kanenas ma kanenas den denei ton skylo tou stin paralia k exete megalo provlima eseis pou ta fernete stin paralia en wra aixmis...to apogevma i prwi prwi den sas kanei? sixamera eleos egw pantws milaw gia mena gnwmi mou k se opoion aresei...den mou aresei na kanw mpanio me skylia telos....mazepste ta giati......ante ftanei oloi oi filozwoi tha mas pi....te k olas sto telos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/8/16 11:03

    ΡΕ ΦΙΛΟΖΟΟΙ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ?ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/8/16 13:15

    O 8:24 ντροπή σου πραγματικά δείχνει τη παιδεία έχεις με τα λεγόμενα σου και τα greeklish είναι ψυχές τα ζώα και μάλιστα πιο ανώτερες από εσένα το αν 1 δεν μαζεύει της ακαθαρσίες του σκύλου του δεν είναι όλοι το ίδιο αλλά θέλω να σε ρωτήσω ρε πότε δεν κατουρισαι το παιδί σου στην άμμο ε πότε ?????? Οι κανενός παιδί ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/8/16 13:24

    Τα ΣΚΆΤΑ τον σκύλων φταίνε για όλα η λέσχη του στρατού από πάνω οι τουαλέτες τους που πάνε οεοοοο??????? Εξαφανίζεται δια μαγείας το σκατο τώρα 8:24 και 11:03 όταν μπαίνετε μέσα να κάνετε γαργάρες το στρατιωτικό σκατο είναι πιο υγείες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *