ροή ειδήσεων

Τρόμος στον αέρα! Έκρηξη στον κινητήρα αεροπλάνου εν ώρα πτήσης [photos]

Aεροσκάφος της Southwest Airlines που πραγματοποιούσε πτήση από τη Νέα Ορλεάνη στο Ορλάντο αναγκάστηκε σε προσγείωση, όταν ένας από τους κινητήρες εξερράγη, καθώς αυτό βρισκόταν στον αέρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας δυνατός θόρυβος έκρηξης ακούστηκε και οι επιβάτες είδαν με τρόμο από τα παράθυρα τους μέρη του αριστερού κινητήρα να αποκολλιούνται ενώ αμέσως το αεροπλάνο άρχισε να ταλαντεύεται και οι αναπνευστικές μάσκες έπεσαν μπροστά από τα κεφάλια των επιβατών.



Πολλοί από τους επιβάτες άρχισαν να ουρλιάζουν και να κλαίνε, αλλά κανείς από τους 99 επιβάτες και το 5μελες πλήρωμα δεν τραυματίστηκε.



Η πτήση της Southwest, με αριθμό 3472, κατευθύνθηκε προς την πόλη της Πενσακόλα, όπου και προσγειώθηκε, καθώς ο κυβερνήτης έστειλε αμέσως σήμα έκτακτης ανάγκης, όπως δήλωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.



Έρευνα διενεργείται από τις αρμόδιες αρχές για τα αίτια του ατυχήματος, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, το αεροσκάφος ήταν ένα Boeing 737.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *