ροή ειδήσεων

Νέα επιχείρηση κατά των Ρομά στο Πάρκο Αγ. Δημητρίου


Καθαρίστηκε και τοποθετήθηκε σιδερένιο πλέγμα στο ρέμα του Ροδινιού
Συνεργεία του Δήμου Ρόδου, σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, πραγματοποίησαν την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, κοινή παρέμβαση με στόχο την απομάκρυνση ομάδας Ρομά, που έχει εγκατασταθεί το τελευταίο διάστημα στις εγκαταστάσεις του πάρκου του Αγ. Δημητρίου στην πόλη της Ρόδου και δημιουργούσε πρόβλημα στους μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

Νωρίς το πρωί, παρουσία του δημάρχου Ρόδου κου Φώτη Χατζηδιάκου, του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Ρόδου κου Μίλτου Παγκά και του τοπικού συμβούλου κου Κώστα Στυλιανού, συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας και των τεχνικών υπηρεσιών, σε συνεργασία με έξι άνδρες της ομάδας «ΔΙΑΣ» της ΕΛΑΣ, απομάκρυναν τους Ρομά από το χώρο και στη συνέχεια διέκοψαν τις παροχές υδροδότησης και ηλεκτροδότησης του κτιρίου που έκανα αυθαίρετα χρήση το τελευταίο διάστημα, παραβιάζοντας της πόρτες του κτιρίου.



Πρόκειται για την τρίτη παρέμβαση σε διάστημα δεκαπέντε ημερών που πραγματοποιούν από κοινού οι υπηρεσίες του δήμου Ρόδου σε συνεργασία με την ελληνική αστυνομία και αυτό φανερώνει τις προθέσεις της δημοτικής Αρχής, να διατηρήσει την αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας στην γειτονιά και παράλληλα να δημιουργήσει τις συνθήκες ανάπλασης του πάρκου, με την δημιουργία χώρων άθλησης. Το θέμα αυτό αναμένεται να απασχολήσει προσεχώς το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ρόδου, καθώς υπάρχει η πρόθεση να παραχωρηθεί προς χρήση ο χώρος, σε αθλητικούς συλλόγους της περιοχής.

Στη συνέχεια ο κος Χατζηδιάκος επέβλεψε τον καθαρισμό και τα αποτελέσματα των εργασιών της τοποθέτησης σιδερένιου πλέγματος, κατά μήκος του ρέματος Ροδινιού στην κατάληξη του στην περιοχή του Καρακόνερου (Νεκροταφείο Αγίου Δημητρίου), το οποίο επιβαρύνεται συνεχόμενα από αναλώσιμα πλαστικά υλικά, κατά τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς.



http://rodosreport.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/9/16 17:00

    χουχουχουχιχιχιχοχοχοχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/9/16 22:37

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΩΝΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ;;;; ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ;;;;; ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ;;;;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΕΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΡΕΜΑ.ΩΡΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *