ροή ειδήσεων

Ρόδος: Ανήλικοι ληστές χτύπησαν περαστικό που πήγε να τους σταματήσει


Η παρέμβασή του καθυστέρησε την διαφυγή των δραστών, που εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας και συνελήφθησαν

Ζόρικοι και «νταήδες» αποδείχθηκαν δυο ανήλικοι που επιτέθηκαν σε δυο ανυποψίαστους περαστικούς στην πόλη της Ρόδου και λήστεψαν τον έναν. Την ώρα που προσπαθούσαν να κάνουν το ίδιο σε μια γυναίκα, ένας αυτόπτης μάρτυρας επιχείρησε να τους εμποδίσει αλλά τον χτύπησαν και αυτόν!

Οι δυο 16χρονοι Έλληνες επιτέθηκαν αρχικά σε έναν 25χρονο ενώ περπατούσε, τον εξουδετέρωσαν χτυπώντας τον με γροθιές και άρπαξαν από τις τσέπες του όσα χρήματα είχε. Αμέσως μετά, το έβαλαν στα πόδια, αλλά δεν απομακρύνθηκαν από την περιοχή. Αντίθετα, επιτέθηκαν και σε μια αλλοδαπή γυναίκα και προσπάθησαν να αρπάξουν την τσάντα της χτυπώντας την!

Εκείνη τη στιγμή επενέβη ένας περαστικός Έλληνας και επιχείρησε να τους αποτρέψει, όμως δέχθηκε και αυτός χτυπήματα και εγκατέλειψε την προσπάθειά του. Ωστόσο, η παρέμβασή του καθυστέρησε την διαφυγή των δραστών, που εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας και συνελήφθησαν. Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για ληστεία, απόπειρα ληστεία και πρόκληση σωματικών βλαβών από κοινού, ενώ σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.

protothema


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *