επικαιρότητα

Google Trips: Νέο app με πληροφορίες και προτάσεις για ταξίδια και εκδρομές


Η Google ανακοίνωσε την νέα της εφαρμογή για iOS και Android, με τίτλο Google Trips, η οποία υπόσχεται να σας βοηθήσει με την οργάνωση των ταξιδιών σας αλλά και να σας παρέχει οποιαδήποτε σχετική πληροφορία.

Αρχικά, για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, πρέπει να επιλέξετε με ποιον λογαριασμό Google θέλετε να κάνετε sign in. Αν θέλετε η Google να προσθέσει τα ταξίδια που έχετε ήδη κάνει, καλό είναι να κάνετε sign in με τον λογαριασμό email στον οποίο έχετε τα bookings από τα ταξίδια σας.

Το Google Trips μπορεί να σας εμφανίσει πληροφορίες σχετικά με προορισμούς, εστιατόρια, ξενοδοχεία αλλά και άλλα σημαντικά στοιχεία, όπως με ποιον πρέπει να επικοινωνήσετε σε περίπτωση ανάγκης, πληροφορίες σχετικά με το νόμισμα κ.α. Ένα πολύ ωραίο feature της εφαρμογής είναι το Things To Do, το οποίο μπορεί να σας φτιάξει πρόγραμμα με δημοφιλείς περιοχές και μνημεία που πρεπει να επισκεφτείτε αλλά και να σας προτείνει μέρη σύμφωνα με τις προηγούμενες προτιμήσεις σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το μέρος και την διάρκεια διαμονής.

Βέβαια, όταν ταξιδεύουμε, συνήθως δεν έχουμε data plan και αυτό είναι κάτι που σκέφτηκε εξ’αρχής η Google, δημιουργώντας μια εφαρμογή που παίζει και offline. Πριν ταξιδέψετε μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις πληροφορίες που είναι διαθέσιμες για τον προορισμό σας και να χρησιμοποιήσετε το Trips χωρίς σύνδεση στο Internet. Αν όμως έχετε ,τότε μπορείτε να επωφεληθείτε απο κάποιες επιπλέον υπηρεσίες, όπως real-time πληροφορίες για τα μέρη που θέλετε να επισκεφτείτε (π.χ αν κάποιο κατάστημα είναι κλειστό ) ή να σας προτείνει διαφορετικές δραστηριότητες ανάλογα με τα καιρικά φαινόμενα.

Το Google Trips είναι ήδη διαθέσιμο για download και φυσικά δωρεάν για iOS και Android.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Πριν λίγο δέχτηκα επίθεση από 2 ατομα πατέρα γιο διότι είπα στον πατέρα ότι είναι παράνομο να έχει το σκυλί του στον δρόμο και να οδηγάς με το αμάξι κρατώντας με σκοινί και κάλεσε τα παιδιά του και κατόπιν αυτού πατέρας και γιος μου έκαναν αυτο εγινε στο φαληρακι πηγαίνοντας για να παραλάβω που σχολουσε απο ξενοδοχείο και τον ειδα να μπαίνειπρος γυμνιστές επίθεση και ο γιος με χτύπησε με μπουνιά στο αυτί

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά