ροή ειδήσεων

Samsung Galaxy Note 7: Εξερράγη στα χέρια 6χρονου


Η Samsung όταν ανακοίνωσε την μεγάλη της απόφαση να προχωρήσει στην ανάκληση
όλων των Samsung Galaxy Note 7, επεσήμανε πως έχουν αναφερθεί μόνο 35 περιστατικά συνολικά, αλλά όπως φαίνεται ο αριθμός συνεχίζει να αυξάνεται.

Μεταξύ των περιστατικών αυτών είναι ένα δωμάτιο ξενοδοχείου που πήρε φωτιά, ένα αυτοκίνητο και πιθανόν το Samsung Galaxy Note 7 να ευθύνεται ακόμη και για μια πυρκαγιά σε κατοικία στη Νότια Καρολίνα.

Παρά το γεγονός ότι η ίδια η Samsung έχει προειδοποιήσει για την ανάκληση του Samsung Galaxy Note 7, υπάρχουν κάποιοι που όχι μόνο δεν έχουν προχωρήσει στην απόσυρσή του, αλλά αφήνουν το κινητό στα χέρια μικρών παιδιών. Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, το κινητό εξερράγη στα χέρια ενός 6χρονου ενώ παρακολουθούσε κάποιο video. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα, αλλά στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του. Η οικογένεια βρίσκεται σε επικοινωνία με τη Samsung, αλλά δεν γνωρίζουμε περισσότερα.

H Samsung δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους του Note 7 να επιστρέψουν και να ανταλλάξουν τη συσκευή τους. Μπορούν να πάρουν ως δανεικό το Samsung Galaxy J και να το επιστρέψουν όταν θα πάρουν το νέο Samsung Galaxy Note 7. Μια ακόμη επιλογή είναι τα Samsung Galaxy S7 ή Samsung Galaxy S7 edge και γίνεται επιστροφή χρημάτων για να καλυφθεί η διαφορά.

Όσο για το τι φταίει τελικά, η Samsung διεξήγαγε τη δική της έρευνα και πολύ σύντομα και περιεκτικά δήλωσε πως ευθύνεται η μπαταρία του, η υπερθέρμανση στην μπαταρία προκύπτει όταν η άνοδος και η κάθοδος έρχονται σε επαφή. Η ίδια υποστηρίζει ότι πρόκειται για ένα πολύ σπάνιο σφάλμα στην διαδικασία κατασκευής.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *