ροή ειδήσεων

Τομ Χανκς: «Είμαι περήφανος που παντρεύτηκα Ελληνίδα, νιώθω 110% Έλληνας»


Ως «ωδή στην Ελλάδα» χαρακτηρίστηκαν οι viral πλέον δηλώσεις του Τομ Χανκς, ο οποίος ουδέποτε έκρυψε την αγάπη του για τη χώρα μας.

Το photobombing του ηθοποιού την προηγούμενη εβδομάδα στις γαμήλιες φωτογραφίες ενός ζευγαριού στο Σέντραλ Παρκ, στάθηκε αφορμή για την ιστοσελίδα Greek Reporter να επαναδημοσιεύσει ένα παλιότερο βίντεο με δηλώσεις του αγαπημένου ηθοποιού σχετικά με το γάμο του με την ελληνικής καταγωγής Ρίτα Γουίλσον.

«Νιώθω 110% Έλληνας. Είμαι περισσότερο Έλληνας και από τους γεννημένους Έλληνες, γιατί είχα την τύχη να παντρευτώ Ελληνίδα. Κάποιοι Έλληνες παντρεύονται ξένες, το πιστεύετε;», δήλωνε στις τηλεοπτικές κάμερες τότε.

«Είναι απολαυστικό να είσαι παντρεμένος με Ελληνίδα, είναι φανταστικό», έσπευσε να απαντήσει όταν ρωτήθηκε για το κατά πόσο δύσκολο είναι να είναι κανείς παντρεμένος με γυναίκα από την Ελλάδα.

Το βίντεο δικαίως έγινε viral, καθώς ο ηθοποιός φημίζεται για τη φιλελληνικά του αισθήματα και τη διαφήμιση που κάνει στη χώρα μας. Αυτό που κάνει ιδιαίτερη αίσθηση, πάντως, είναι το χαμόγελο του χολιγουντιανού ηθοποιού κάθε φορά που μιλά για τη σύζυγό του και την Ελλάδα.

Πώς να μην τον αγαπάμε μετά; 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *