ροή ειδήσεων

Σε πλειστηριασμούς 21 ακινήτων προχωρά η εφορία σε 9 ημέρες

Δεν έχουν τέλος οι πλειστηριασμοί ακινήτων από τη Δημόσιο που έχουν προκαλέσει την οργή των πολιτών.

Σειρά παίρνει σε 9 ημέρες, στις 19 Οκτωβρίου, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων που θα «βγάλει στο σφυρί» ακίνητα φορολογούμενων που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές....


Αυτή τη στιγμή η σχετική λίστα, όπως γράφει το capital.gr, η λίστα περιλαμβάνει 21 ακίνητα προς πλειστηριασμό ανάμεσα στα οποία βρίσκονται από κατοικίες μέχρι επαγγελματικούς χώρους και αγροτεμάχια.

Η επίμαχη λίστα έχει ως εξής:

1. Διαμέρισμα β’ ορόφου στη Θεσσαλονίκη 47 τ.μ Τιμή πρώτης προσφοράς 36.800 ευρώ. Εκπλειστηριάζεται στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης.

2. Διαμέρισμα α’ ορόφου στη Θεσσαλονίκη 60 τ.μ Τιμή πρώτης προσφοράς 24.000 ευρώ. Εκπλειστηριάζεται στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης.

3. Αγροτεμάχιο 9.000 τμ στο Καβαλλάρι Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Τιμή πρώτης προσφοράς 200.000 ευρώ. Εκλειστηριάζεται στο Ειρηνοδικείο Λαγκαδά.

4. Διαμέρισμα α’ ορόφου στη Θεσσαλονίκη 64 τ.μ Τιμή πρώτης προσφοράς 26.000 ευρώ. Εκπλειστηριάζεται στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης.

5. Οικόπεδο 323 τ.μ. με κτίσμα 50 τμ (το 16,845% εξ αδιαιρέτου)στη Θεσσαλονίκη. Τιμή πρώτης προσφοράς 9.600 ευρώ. Εκπλειστηριάζεται στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης.

6. Αγρός με κατοικία στο Μαράθι Μυκόνου 601 τμ με κατοικία 94 τμ. Τιμή πρώτης προσφοράς 96.000 ευρώ. Εκπλειστηριάζεται στο Ειρηνοδικείο Μυκόνου.

7. Αγροτεμάχιο 10,5 στρέμματα με 120 ελαιόδεντρα στον Άγιο Ευστράτειο Μόριας. Τιμή πρώτης προσφοράς 8.398 ευρώ. Εκπλειστηριάζεται στο Ειρηνοδικείο Μυτιλήνης.

8. Κατοικία α΄ ορόφου 59 τμ στο Μανδράκι Θήρας. Τιμή πρώτης προσφοράς 48.000 ευρώ. Εκπλειστηριάζεται στο Ειρηνοδικείο Θήρας.

9. Διαμέρισμα α’ ορόφου 44 τμ με θέση πάρκινγκ στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Τιμή πρώτης προσφοράς 34.000 ευρώ. Εκπλειστηριάζεται στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης.

10. Διαμέρισμα α’ ορόφου 36 τμ στην Ξάνθη. Τιμή πρώτης προσφοράς 31.200 ευρώ. Εκπλειστηριάζεται στο Ειρηνοδικείο Ξάνθης.

11. Διαμέρισμα α’ ορόφου 124 τμ με πάρκινγκ στη Λάρισα. Τιμή πρώτης προσφοράς 80.000 ευρώ. Εκπλειστηριάζεται στο Ειρηνοδικείο Λάρισας.

12. Διαμέρισμα δ’ ορόφου 157 τμ στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Τιμή πρώτης προσφοράς 91.000 ευρώ. Εκπλειστηριάζεται στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης.

13. Αποθήκη 16,8 τμ στη Θήρα. Τιμή πρώτης προσφοράς 11.200 ευρώ. Εκπλειστηριάζεται στο Ειρηνοδικείο Θήρας.

14. Κτήμα 2,7 στρεμμάτων με 56 ελαιόδεντρα (το ½ εξ αδιαιρέτου) στον Άγιο Ευστράτειο Μυτιλήνης. Τιμή πρώτης προσφοράς 144.000 ευρώ. Εκπλειστηριάζεται στο Ειρηνοδικείο Μυτιλήνης.

15. Πρατήριο καυσίμων 83,4 τμ στο Μανδράκι Θήρας. Τιμή πρώτης προσφοράς 64.000 ευρώ. Εκπλειστηριάζεται στο Ειρηνοδικείο Θήρας.

16. Κατάστημα 65 τμ στο Μανδράκι Θήρας. Τιμή πρώτης προσφοράς 48.000 ευρώ. Εκπλειστηριάζεται στο Ειρηνοδικείο Θήρας.

17. Αποθήκη 12 τμ στο Μανδράκι Θήρας. Τιμή πρώτης προσφοράς 8.000 ευρώ. Εκπλειστηριάζεται στο Ειρηνοδικείο Θήρας .

18. Υπόγειος χώρος 160 τμ στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης (το 50% εξ αδιαιρέτου). Τιμή πρώτης προσφοράς 60.000 ευρώ. Εκπλειστηριάζεται στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης. Ημερομηνία πλειστηριασμού 9 Νοεμβρίου 2016.
19. Διαμέρισμα β’ ορόφου 61 τμ στις Συκιές Θεσσαλονίκης. Τιμή πρώτης προσφοράς 56.000 ευρώ. Εκπλειστηριάζεται στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης
Ημερομηνία πλειστηριασμού 16 Νοεμβρίου 2016.

20. Οικόπεδο με κτιριακές εγκαταστάσεις 5.000 τμ. στη βιομηχανική περιοχή Πρέβεζας. Τιμή πρώτης προσφοράς 540.000 ευρώ. Εκπλειστηριάζεται στο Ειρηνοδικείο Πρέβεζας.

21. Διώροφη ξενοδοχειακή μονάδα (υπόγειο, ισόγειο και α΄όροφος περίπου 1.500 τμ) στην Πικρολίμνη Κιλκίς. Τιμή πρώτης προσφοράς 1.920.000 ευρώ. Εκπλειστηριάζεται στο Ειρηνοδικείο Κιλκίς.

Πηγή: protothema.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/10/16 10:48

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

    ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ. !!!!
    ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ
    ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ
    Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
    ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ.

    ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΟΣ ΚΑΙ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/10/16 10:49

    ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΘΙ ΟΥΤΕ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ
    ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
    ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΜΗΤΕΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
    ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ
    ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    -)+(- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ -)+(-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/10/16 10:52

    .. ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ…
    ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΠΙΤΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΗ ΦΥΣΕΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ, ΜΟΧΘΟ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ…

    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΗΓΟΡΟΥΜΕ, ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ, ΠΛΟΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ……
    ΈΧΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ;;;;
    ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ, ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ!!!!

    ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ, ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΑΣΤΡΟΠΟΙ!!!

    ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
    ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
    ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΤΕΛΩΣ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ…

    ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΠΛΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ…

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ…

    Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ…
    -)+(- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-)+(-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/10/16 11:00

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Ε.ΣΥ==
    Για πρώτη φορά παρέχεται η δυνατότητα στους Έλληνες πολίτες , να αποπληρώσουν νόμιμα κάθε οφειλή τους προς το ΔΗΜΟΣΙΟ , τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, αλλά και τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ και να διασώσουν τις περιουσίες τους.
    Από την επί δεκαετίες μεθοδευμένη δήμευση , που δολίως και συντονισμένα επιχειρείται , από τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ εντός και εκτός της Ελλάδος , με σκοπό να καταστούμε από κυρίαρχοι ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ εσαεί δεσμώτες , ενός χαλκευμένου, επαχθούς και επονείδιστου χρέους.

    ==ΟΛΟΣΧΕΡΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟ( ΕΝΦΙΑ-ΦΟΡΟΣ-Φ.Π.Α- ΤΕΛΗ ΚΛΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ κ.λ.π) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ (ΙΚΑ-ΤΕΒΕ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/10/16 11:00

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ , κατέθεσε προσωπικά , νόμιμα και με πάσα ευθύνη των πράξεών του, προτάσεις χρηματοδότησης προς την
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ήτοι:

    α) Ποσό ύψους 600 Δις. Δολ. Αμερικής από το 2012.

    β) Ποσό ύψους 2,3 Τρις Ευρώ , από το 2013 (Χρηματοδότηση όλων των έργων υποδομών των δήμων της Ελλάδος)
    γ)Ποσό ύψους 115 Τρις Δολ. Αμερικής από το 2007 (Ισολογισμός της
    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ- ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ, με υπογραφές Κου ΠΑΠΟΥΛΙΑ-Προέδρου της Δημοκρατίας, Κου ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ-Υπουργού Οικονομικών, Κου ΒΑΣΙΛΑΚΗ Πρέσβη της Ελλάδος στα Ηνωμένα Εθνη & 40 παγκόσμιων θεσμών)
    Για την εξαγορά του εξωτερικού χρέους την κάλυψη των νέων αναγκών για αειφόρο ανάπτυξη και ευημερία, την κεφαλαιοποίηση των τραπεζών , καθώς και την αποπληρωμή των ιδιωτικών ή εταιρικών οφειλών προς το δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες.
    Οι πιο πάνω κατατεθειμένες οικονομικές προτάσεις, έχουν παντιοτρόπως θεωρηθεί, αναγνωστεί, και κυρωθεί, σύμφωνα με τον τρόπο που επιτάσσει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ αλλά και η παγκόσμια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ , ως προς την εγκυρότητα, γνησιότητα, αξία και ισχύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/10/16 11:01

    Το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ παρά την δυνατότητα που επανειλημμένως του δόθηκε, προκλητικά και απροσχημάτιστα μέχρι σήμερα, δεν αξιοποίησε αυτή τη δυνατότητα, με αποτέλεσμα ένα ολόκληρο ΕΘΝΟΣ να έχει καταδικαστεί σε καθολική ομηρία από τους ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ
    Ενημερώνουμε όλους τους ==,ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ== ότι έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα ως ΣΥΓΚΥΡΙΟΙ αλλά και ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ επί των προαναφερθέντων κεφαλαίων, καθώς και υποχρέωση που απορρέει εκ του συντάγματος, να δώσουν την εντολή και να εξουσιοδοτήσουν τους αρμόδιους δημόσιους λειτουργούς, να εισπράξουν αντ’ αυτών και για λογαριασμό τους το εξ’ αδιαιρέτου μερίδιο που τους αναλογεί.
    Όλα τα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσης –Ε.ΣΥ. στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό , θα αναλάβουν ατελώς την εποπτεία της ορθής συμπλήρωσης των αιτήσεων, θα προμηθεύσουν τα σχετικά έγγραφα, θα συντονίσουν την επίδοση των σχετικών εξωδίκων προς κάθε δημόσια υπηρεσία, ασφαλιστικό ταμείο ή τράπεζα , καθώς και θα επιμεληθούν της εκτέλεσης της ως άνω διαδικασίας.
    Σε περίπτωση που κάποιος είναι κάτοικος της περιοχής μας και θέλει να κάνει το εξώδικό του προς κάποια άλλη εφορεία , τράπεζα ή ασφαλιστικό ταμείο, απλά θα εξουσιοδοτήσει κάποιο άλλο άτομο κάτοικο της περιοχής που είναι η υπηρεσία που ενδιαφέρεται και απευθυνόμενος στο ανάλογο γραφείο Ε.ΣΥ. της περιοχής , θα ολοκληρώσει την διαδικασία.

    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/10/16 11:15

    Έλα ΕΛΛΗΝΑ να υπογράψεις και να πάρεις από τα ΔΙΚΑ σου χρήματα για να ξεχρεώσεις τον εαυτό σου.

    Να ξεχρεώσεις τα πάντα που χρωστάς και κράτα τα χρήματα σου για να φας και να πιείς, ωσότου πάρουμε την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ και στείλουμε στο διάολο, όλα αυτά τα καθάρματα και να τελειώνουμε με αυτούς
    Δεν υπάρχει άλλη λύση.

    Αν έχετε άλλη λύση, πείτε μου και εμένα, να πάω κι εγώ!

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ .....ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/10/16 17:57

    ΕΛΛΗΝΑ
    ΕΔΩ ( publicrevenue.gr )

    ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΟΥ.

    ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ
    ΕΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΡΟΔΟΥ
    ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ-
    ΑΙΤΗΜΑ ΟΠΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ.
    ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ
    ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ

    ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/10/16 18:08

    ΜΑΘΕ

    ΝΟΜΟΣ 4389/2016
    Ο ΦΟΡΟΛΗΣΤΗΣ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ… ΕΝΑ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ !!! ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!


    ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ;;;
    ΠΟΙΕΣ;;; ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ;;;
    EΛΛΗΝΑ ΤΕΛΟΣ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ. ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣ…
    ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/10/16 18:22

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:
    ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΔΙΑΤΑΓΗ… ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ, ΤΟΣΟ ΑΝΤ’ ΕΜΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 27δις €, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.
    ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!!
    ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ------>ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος11/10/16 18:30

    10/10/2016 ΩΡΑ 19.30 !!!

    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ Δ.Λ.Δ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ !!!
    ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ. ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΝΕ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ !

    ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ 500ΕΥΡΩ , ΤΑ ΜΑΤ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ…. ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ !!!!!

    ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ , ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ 5 ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ !!
    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...
    ---------->ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.......
    .______________________> ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *