ροή ειδήσεων

Καταγγελία: «Ο Βέρτης, το μαγαζί μου και τα 480 χιλιάρικα που μου οφείλει»

Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή ιστορία. Μια υπόθεση που ενεργοποίησε τα δημοσιογραφικά κύτταρά μου σε τέτοιο βαθμό που αποφάσισα μέσα σε μια νύχτα να ταξιδέψω στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να συναντήσω το «θέμα» απο κοντά. Ο κύριος που βλέπετε να συνομιλεί μαζί μου εδώ και λίγο καιρό έχει ξεκινήσει ένα δικαστικό αγώνα κατά του τραγουδιστή Νίκου Βέρτη. Ποιος είναι ο κύριος αυτός;

Για εμάς που κινούμαστε στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης είναι πολύ γνωστός. Πρόκειται για τον Ιγνάτιο Μάγκο ή αλλιώς «Μπούλη». Έναν επιχειρηματία που μετράει 40 χρόνια στη νύχτα και μάλιστα διετέλεσε και πρόεδρος του σωματείου ιδιοκτητών νυχτερινών κέντρων για δέκα χρόνια. Στην «διαδρομή» του; Μαγαζιά όπως το «Ροδον» το «Λίντο» τα «Άστρα» το «Πρίβιλέτζ» το «Βαρελάδικό» το «Όραμα». Το «Όραμα;». Ναι. Το μαγαζί που εμφανίζόταν μέχρι πρίν απο λίγο καιρό ο Βέρτης.
Ο Ιγνάτιος είναι δε ο επιχειρηματίας που ανακάλυψε τον τραγουδιστή κι αυτός που τον καθιέρωσε στην Θεσσαλονίκη, πρίν τον αναλάβει ο Κοντόπουλος αργότερα και τον απογειώσει στην Αθήνα.
Κι αυτό κάνει την ιστορία ακόμη πιο σοβαρή. Διότι διαφορετικά λειτουργεί ένας άγνωστος που διεκδικεί απο σένα στα δικαστήρια το δίκιο του και πολύ διαφορετικά ο «πατέρας» ένος τραγουδιστή απο τον «γιό» του. Το θέμα έχει και ανθρώπινη διάσταση. Γιατί οι μυημένοι στην Θεσσαλονίκη γνωρίζουν καλά πώς οι δυο τους ήταν οικογένεια.
Στα δικαστήρια της Θεσσαλονικής υπάρχουν αποφάσεις Ασφαλιστικών μέτρων, κερδισμένες απο τον επιχειρηματία αλλά και μια πολύ βαρβάτη μήνυση, η οποία έχει πάρει δικάσιμο τις επόμενες μέρες. Βεβαίως υπάρχουν και αστικές αξιώσεις του κ. Μάγκου, στις οποίες σύμφωνα με την καταγγελία του στο nassos blog ο επιχειρηματίας διεκδικεί κοντά στο μισό εκατομμύριο απο τις δυο εταιρείες του Βέρτη. «Τόσο απο την παλιά, αλλά και την πρόσφατη που δημιούργησε την ΙΚΕ. Με τα ασφαλιστικά που κερδίσαμε θα μπορούσα να τον κλείσω απο την δεύτερη μέρα. Αλλά μου υποσχέθηκε πολλά τα οποία και δεν έπραξε» λέει ο επιχειρηματίας.

Κι αυτό διότι θεωρεί πως η μη χρήση του χώρου που του ανήκε επέφερε διαφυγόντα κέρδη στον ίδιο και στις επιχειρήσεις του.
Αιτία του κακού; Το μαγαζί στο οποίο εμφανιζόταν ο Βέρτης στην Θεσσαλονίκη απο τον Αύγουστο του 16 μέχρι και πρίν απο λίγο καιρό. Τι συνέβη με τα μισθωτήρια συμβόλαια;
Ποιός υπέγραψε πρώτος με τον ιδιοκτήτη του χώρου;
Είναι αλήθεια πώς υπήρξε προσπάθεια εξωδικαστικού συμβιβασμού μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που κέρδισε ο Επιχειρηματίας και υποσχέσεις απο τον τραγουδιστή που δεν τηρήθηκαν ποτέ;
Είναι αλήθεια πως υπάρχουν μηνύματα μεταξύ των εμπλεκομένων που επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του επιχειρηματία;
Εμείς εδώ δεν είμαστε δικαστήριο. Δεν δικάζουμε. Ρωτάμε και περιμένουμε απαντήσεις με γνώμονα μόνο την ενημέρωση του κοινού που μας ακολουθεί και μας διαβάζει.
Ωστόσο τα δικόγραφα μιας υπόθεσης, πόσω μάλλον όταν σε αυτά εμπλέκεται και το όνομα ενός πολυ΄γνωστού τραγουδιστή, είναι δημόσια έγγραφα και έχουν ξεχωριστό δημοσιογραφικό ενδιαφέρον.
Σκοπός μας δεν είναι να θίξουμε την τιμή και την υπόληψη κανενός αλλά να κάνουμε την δουλειά μας.
Κι επειδή κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις… εδώ είμαστε και περιμένουμε την απάντηση του τραγουδιστή…

http://blogs.gossip-tv.gr/

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *