ροή ειδήσεων

ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΟΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΛΙΝΔΟ


Αναγνώστης: Επισκέφθηκα με έναν φίλο μου την Λίνδο χθες το πρωί και καθώς με κάλεσε η φύση, επισκέφθηκα τις τουαλέτες δίπλα στον σταθμό ταξί στην πλατεία της Λίνδου. Κύριε δήμαρχε και όλοι οι αρμόδιοι, θα πρέπει να ντρέπεστε για την τριτοκοσμική κατάσταση αυτή που αντικρίζει κανείς όταν τις επισκέπτεται!!.. Μέσα σπασμένα τα καπάκια από τις λεκάνες, πλακάκια στους τοίχους ραγισμένα, βρώμικα κιτρινισμένα ουρητήρια που σε κάνει μάτι όποιος κατεβαίνει από την σκάλα, ο χώρος χωράει μετά βίας ένα άτομο και αν τύχει να διασταυρωθούν δύο άτομα, ο ένας πρέπει να βγει έξω, νιπτήρας τρισάθλιος και βρώμικος, καθαριότητα με πολλά ερωτηματικά και λερωμένα κουφώματα. Ένας φουκαριάρης τρέχει να μαζέψει τα 50 σέντς από τους πελάτες και κάνει ταυτόχρονα και την καθαρίστρια (!!!!!) και μετά με τα ίδια λερωμένα χέρια, τους δίνει όταν βγουν χαρτί από ένα ρολό για να σκουπιστούν, δίπλα του ένας μαύρος σάκος σκουπιδιών για να ρίχνουν τα χαρτιά, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ!!!! 

Έλεος πια με την ανευθυνότητά σας!!!! Ούτε στα Hotspot δεν βλέπεις τέτοιο ρεζιλίκι!! Ελλάς το μεγαλείο σου!! Και να πεις ότι δεν υπάρχει χώρος για να κτιστούν νέες τουαλέτες, να το καταλάβω, καθώς όλη η πλατεία μπορεί από κάτω να μετατραπεί σε άνετες σύγχρονες τουαλέτες. Αλλά είναι τόση η κακομοιριά σας και η γυφτιά σας, που από τους εαυτούς σας κρίνετε ότι είναι καλές για τα στάνταρτ της ΕΕ!!! Είναι φανερόν ότι δεν έχετε πατήσει ΠΟΤΕ το πόδι σας στην ΕΕ ή άλλο τουριστικό προορισμό στο εξωτερικό!! Μετά παραπονιέστε για την ποιότητα των τουριστών και τα χαμένα έσοδα. Αυτός είναι ο πολιτισμός σου δήμαρχε και όλων των αρμοδίων εκεί. Σε ολόκληρο το χωριό που γύρισα είδα μόνο 3-4 σκουπιδοτενεκέδες και αυτοί ξέχειλοι έως τις 11.00 το πρωί! Απέναντι ακριβώς γύρω από τον φίκο μια ταμπέλα που αναγράφει την προσφορά ενός γυναικείου συλλόγου στην κατασκευή του κράσπεδου γύρω από το δένδρο. Μέχρι εκεί πηγαίνει η ευαισθησία σας!! Απέναντι από τον φίκο, μια σειρά από τρισάθλια παγκάκια. Καλά δεν σκεφθήκατε να βάλετε ένα σκιάδιο για τους τουρίστες που περιμένουν;; Ο σύλλογος εμπόρων εκεί τι κάνει; 
Ντροπή σας και πάλη Ντροπή σας!!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/10/16 23:14

    Αν δεν κάνω λάθος σε ιδιωτική εταιρία έχουν δωθεί!!!!!
    ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/10/16 19:26

      Δεν το πιστεύω!!!!!! ΑΝ αυτή είναι η ιδιωτική εταιρία όπως λες, με τι κριτήρια έγινε πλειοδότης;;;;
      Βρε πουλήστε τα όλα σε ξένους να δείτε πρόοδο γιατί με αυτά τα μυαλά σε λίγο θα παρακαλάμε να γίνουν πόλεμοι και πραξικοπήματα σε γείτονες χώρες για να έρθει εδώ ο τουρίστας!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/10/16 07:29

    ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΦΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *