ροή ειδήσεων

Ένα απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε στο παλιό Δημοτικό Σχολείο της Ιαλυσού

Ένα απίστευτο, όσο και απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε πριν από μία, περίπου, βδομάδα, στο παλιό Δημοτικό Σχολείο της Ιαλυσού, το οποίο είναι φυσικό να έχει προβληματίσει αρκετούς κατοίκους του Δημοτικού αυτού

Διαμερίσματος, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν σ΄ αυτά που συνέβησαν.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, στο Σχολείο, (το οποίο, σημειωτέον δεν λειτουργεί), έχει δοθεί μία αίθουσ στον Φιλανθρωπικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Ιαλυσού "Προφήτης Ηλίας", για να καλύψει τις ανάγκες του. Ειδικότερα, στην αίθουσα αυτή τοποθετούνται όλα εκείνα τα αντικείμενα, καθώς επίσης και τα είδη ρουχισμού, τα οποία προσφέρει ο κόσμος για να δίδονται στη συνέχεια σε κάποιους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη (ακόμη και για ανθρώπους με κινητικά προβλήματα).

Κάποιοι, λοιπόν, νεαροί, αφού πήραν "χαμπάρι" ότι οι αίθουσες δεν φυλάσσονται, αλλά ούτε και ήταν σωστά ασφαλισμένο το κτίριο, μπήκαν μέσα και προκάλεσαν βανδαλισμούς, ενώ, παράλληλα, πήραν και αντικείμενα που επρόκειτο να δοθούν σε κάποιους συνανθρώπους μας.


Συγκεκριμένα, πήραν τα στρώματα που υπήρχαν, τα έστρωσαν στο έδαφος, τα "λέρωσαν", πήραν είδη ρουχισμού, χρησιμοποίησαν, - αν είναι δυνατόν, - μπέιμπι λίνο, για να κάνουν την "ανάγκη" τους ενώ έφτασαν στο σημείο να κλέψουν δύο φουρνάκια, και δύο στρώματα.

Και δεν έφταναν όλα αυτά αλλά, το χειρότερο, έβαλαν φωτιά σ΄ ένα ρούχο, το οποίο ευτυχώς έσβησε, ως εκ θαύματος, και δεν υπήρξαν χειρότερες καταστάσεις και κυρίως να γίνει το κτίριο παρανάλωμα πυρός!

Βέβαια, ύστερα απ΄ όλα αυτά ενημερώθηκαν τόσο η Αστυνομία, όσο και η Δημοτική Κοινότητα, η οποία έστειλε σήμερα κάποιον υπάλληλο και ασφάλισε τις πόρτες.

Ωστόσο, καλό θα είναι, τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς τους να κατανοήσουν το μέγεθος και της αποστολής του Συλλόγου αλλά και για το γεγονός ότι τέτοιου είδους βανδαλισμοί είναι ξένα στην κοινωνία της Ιαλυσού και σίγουρα δεν επιτρέπονται να συμβαίνουν.






http://topika-nea.gr




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *