ροή ειδήσεων

«Σύζυγος από την κόλαση» η Αντζελίνα Τζολί – Χτύπαγε τον Μπραντ Πιτ


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του In Touch, η ηθοποιός ζήλευε υπερβολικά
το Μπραντ Πιτ, ενώ δε δίσταζε να του επιτίθεται και σωματικά.

Οι αποκαλύψεις, οι φήμες και τα δημοσιεύματα δεν έχουν τέλος για το πολύκροτο διαζύγιο των Μπραντζελίνα. Καθημερινά, τα μεγαλύτερα Μέσα του πλανήτη ξεσκονίζουν τη ζωή του πρώην ζευγαριού και αποκαλύπτουν διάφορες πτυχές – αληθινές ή μη – για την οικογενειακή τους ζωή.

Μέχρι σήμερα έχει γραφτεί ότι ο ηθοποιός είχε επιθετική συμπεριφορά απέναντι στα παιδιά του, έπινε και έκανε χρήση ουσιών ενώ είχε και εξωσυζυγικές σχέσεις. Όμως το νέο εξώφυλλο του περιοδικού In Touch έρχεται για να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα, και να παρουσιάσει μια Τζολί τύραννο.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, η ηθοποιός είναι αυτή που φταίει για τη διάλυση του γάμου ενώ το εξώφυλλο γράφει χαρακτηριστικά με με γάλα γράμματα ότι η Αντζελίνα Τζολί είναι «Σύζυγος από την κόλαση». Όπως διευκρινίζει το ρεπορτάζ, η διάσημη ηθοποιός ζήλευε υπερβολικά το Μπραντ Πιτ, ενώ δε δίσταζε να του επιτίθεται και σωματικά. Επιπλέον, κλειδωνόταν με τις ώρες στο δωμάτιό της αδιαφορώντας για τα παιδιά, ενώ αφήνει να εννοηθεί ότι τα γεγονότα στην περιβόητη πτήση δεν έγιναν έτσι όπως ακριβώς έχουν μεταφερθεί μέχρι στιγμής.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *