επικαιρότητα

Οι διακοπές είναι η καλύτερη θεραπεία

Αν νιώθετε να σας περιτριγυρίζει μια ίωση αφήστε τα γιατροσόφια και πηγαίνετε διακοπές!
Οι διακοπές, ακόμη και αν πρόκειται για μια απόδραση για το διήμερο ή αν είστε τυχεροί και λείψετε για περισσότερες μέρες, κάνουν καλό στην υγεία μας και θα πρέπει να μας τις «γράφει» ο γιατρός υποστηρίζουν βρετανοί ερευνητές του Queen Mary University. Οι ειδικοί κατέληξαν σ’ αυτό το συμπέρασμα μετά από πειράματα σε ποντίκια στο εργαστήριο. Το… μόνο που έκαναν ήταν να τους αλλάξουν περιβάλλον, δηλαδή να τα βάλουν σε ένα μεγάλο κλουβί γεμάτο παιχνίδια. Με άλλα λόγια σε ένα πιο ενδιαφέρον και ευχάριστο περιβάλλον.

Μετά από παραμονή δυο εβδομάδων στο νέο αυτό περιβάλλον τα λευκά αιμοσφαίρια των πειραματόζωων, που χρειάζονται για την άμυνα του ανοσοποιητικού συστήματος και την καταπολέμηση των ασθενειών, είχαν σημειώσει θεαματική άνοδο.

«Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι τα βάλαμε στο αντίστοιχο περιβάλλον ενός resort για δυο εβδομάδες και τα αφήσαμε να απολαύσουν το νέο περιβάλλον» δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής καθηγητής Fulvio D’ Acquisto.

Το ενδεχόμενο της ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος απλά με την σύσταση για αλλαγή περιβάλλοντος, θα μπορούσε να αποτελέσει ένα νέο μέσο αντιμετώπισης των ασθενών στο μέλλον υποστηρίζουν οι ερευνητές.

vita.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: όσα κουπονια σουπερ μαρκετ και να παρει κανεις, το εκτρωμα του μανδρακιου με τους λουκουμαδες δεν είναι χριστουγεννιάτικο χωριό

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά