ροή ειδήσεων

Αυτός είναι ο βιαστής δυο ανήλικων κοριτσιών


Ο 52χρονος Σάββας Τσολερίδης βίασε ένα 17χρονο κορίτσι και αποπειράθηκε να παρασύρει στο σπίτι του και μια 12χρονη μαθήτρια

Στη δημοσιότητα δόθηκαν με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Δράμας τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 52χρονου αδίστακτου παιδεραστή που βίασε ένα 17χρονο κορίτσι και αποπειράθηκε να παρασύρει στο σπίτι του και μια 12χρονη μαθήτρια.

Πρόκειται για τον Σάββα Τσολερίδη του Ηλία και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1964, στη Δράμα και σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένου και σε απόπειρα της 17χρονης, αποπλάνηση παιδιού που συμπλήρωσε τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη, παράνομη οπλοκατοχή και διακίνηση ναρκωτικών με τη μορφή της προσφοράς.

Ο δράστης γνώρισε τυχαία και τα δύο κορίτσια στην πόλη της Δράμας, το καλοκαίρι. Πρώτα γνώρισε την 17χρονη, την οποία έπεισε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του, με κεράσματα και μικροποσά και εκεί της επιτέθηκε και την βίασε. Το ίδιο αποπειράθηκε να κάνει και σε βάρος της 12χρονης που είδε σε ένα πάρκο, όμως εκείνη τράπηκε σε φυγή. Και οι δύο ανήλικες είπαν στους γονείς τους τι τους συνέβη και κατήγγειλαν τα περιστατικά στον εισαγγελέα. Σε βάρος του βιαστή εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου συνελήφθη στις 24 Σεπτεμβρίου.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του για 15 ημέρες, επετράπη για την προστασία του κοινωνικού συνόλου και κυρίως των ανηλίκων και η Ασφάλεια Δράμας παρακαλεί όποιον γνωρίζει κάτι για τον 52χρονο να επικοινωνήσει μαζί της με εξασφαλισμένη την ανωνυμία του και το απόρρητο της επικοινωνίας.






Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *