ροή ειδήσεων

Έτσι «καθάριζε» τα πορτοφόλια των τουριστών η καμαριέρα - Εξωφρενικό ποσό στο σπίτι της


Απίστευτη ιστορία στην Αγία Νάπα - Καμαριέρα έγινε... «πλούσια», κλέβοντας συστηματικά μικροποσά από τα πορτοφόλια τουριστών, ενοίκων του ξενοδοχείου.


Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι... Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε η 54χρονη καμαριέρα, από χωριό της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, η οποία εδώ και αρκετό καιρό, εκμεταλλευόμενη την εργασία της ως καθαρίστρια δωματίων σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας, «σούφρωνε» συστηματικά μικροποσά από πορτοφόλια και τσαντάκια ξένων τουριστών, φθάνοντας στο σημείο να διαθέτει μία μικρή... «τράπεζα» στο σπίτι της.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου έμειναν με το στόμα ανοικτό, όταν μετά από έρευνα που διενήργησαν στην οικία της εντόπισαν πορτοφόλια, τσαντάκια και νάιλον τσάντες που ήταν γεμάτες με χιλιάδες ευρώ και ποσά σε ξένα χαρτονομίσματα. Η καταμέτρηση που έγινε από τους αστυνομικούς κατέδειξε ότι η καμαριέρα κατάφερε να κλέψει από διάφορα δωμάτια τουριστών συνολικό ποσό γύρω στις 15 χιλιάδες ευρώ, ενώ στην κατοχή της βρέθηκαν και μεγάλα ποσά σε ξένα χαρτονομίσματα. Κι όμως οι καταγγελίες που είχαν γίνει το τελευταίο διάστημα στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από το συγκεκριμένο ξενοδοχείο αφορούσαν κλοπές... μικροποσών. Όπως προκύπτει από τις εξετάσεις, η 54χρονη ενώ καθάριζε τα δωμάτια του ξενοδοχείου, έκλεβε διάφορα μικροποσά, περιουσία των ενοίκων, και σιγά σιγά κατάφερε να συγκεντρώσει ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό. Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ορισμένοι παραπονούμενοι τουρίστες, επειδή τα ποσά που είχαν κλαπεί ήταν μεταξύ 10-20 ευρώ, δεν έδωσαν και τόση σημασία και δεν προχώρησαν σε καταγγελίες στην Αστυνομία. Ο Θεός, όμως, αγαπά τον κλέφτη, αγαπά και τον νοικοκύρη. Ένας ξένος τουρίστας, από το πορτοφόλι του οποίου τις προηγούμενες μέρες είχαν κάνει φτερά κάποια χρήματα, ψυλλιάστηκε την παράνομη δράση της 54χρονη καμαριέρας κι έθεσε σε εφαρμογή ένα πανέξυπνο σχέδιο για να την πιάσει στα πράσα.

Παρακολούθηση

Το άτομο αυτό, λοιπόν, έθεσε σε λειτουργία την κάμερα του φορητού ηλεκτρονικού του υπολογιστή κι έφυγε επίτηδες από το δωμάτιό του, αφήνοντας εκτεθειμένο το πορτοφόλι του. Όταν επέστρεψε μετά από κάμποση ώρα, είδε από την κάμερα του υπολογιστή τη γυναίκα που δούλευε ως καθαρίστρια να εισέρχεται στο δωμάτιο, ν’ ανοίγει το πορτοφόλι του, να παίρνει χρήματα απ’ αυτό και να τα βάζει στην τσέπη της... Μετά την εξέλιξη αυτή, η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και η 54χρονη συνελήφθη.

Χιλιάδες ευρώ

Έπειτα από έρευνα που διενήργησε το ΤΑΕ Αμμοχώστου στο σπίτι της, εντοπίστηκαν ένα πορτοφόλι που περιείχε 4.145 ευρώ καθώς και μεγάλο αριθμό ξένων χαρτονομισμάτων, δεύτερο πορτοφόλι που είχε μέσα 3.620 ευρώ, μία τσάντα νάιλον με 6.140 ευρώ κι ένα μικρό τσαντάκι με 1.350 ευρώ! Όλα κατασχέθηκαν. Η 54χρονη έδωσε κατάθεση και ομολόγησε τα πάντα. Χθες, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου και προφυλακίστηκε για τέσσερις μέρες για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ο εντοπισμός όλων των παραπονούμενων είναι πολύ δύσκολος, αφού οι πλείστοι ήδη έχουν αναχωρήσει προ πολλού για τις χώρες τους.

Πηγή: Πολίτης

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *