ροή ειδήσεων

Επίθεση με πυραύλους στο τουριστικό θέρετρο της Αττάλειας στην Τουρκία (εικόνες)


Συναγερμός έχει σημάνει στο τουριστικό θέρετρο της Αττάλειας στη νότιο Τουρκία, αφού σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης, πραγματοποιήθηκε επίθεση με πυραύλους.

Όπως σημειώνει η Hurriyet τρεις ρουκέτες (το πρακτορείο Dogan κάνει λόγο για δύο) εκτοξεύτηκαν σε ναυτιλιακή εταιρεία μεταξύ της πόλης και του Κεμέρ από ορεινή τοποθεσία, ευτυχώς όμως δεν υπάρχουν νεκροί.


Δημοφιλής τουριστική περιοχή στην Τουρκία, που φιλοξένησε το Ταξιδιωτικό Συνέδριο ABTA πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, χτυπήθηκε από δύο πυραύλους, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, που αναμεταδίσουν πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης. Ρουκέτες εκτοξεύτηκαν σε μια ναυτιλιακή εταιρεία στην Αττάλεια, που αποτελεί δίοδο προς τη Μεσογειακή ακτή της Τουρκίας, ανέφερε το CNNTurk. 

Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι χτυπήθηκε ένα κατάστημα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από μια ορεινή περιοχή στην εθνική οδό μεταξύ της πόλης της Αττάλειας και της παραθεριστικής πόλης Κεμέρ. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί απώλειες, ωστόσο ασθενοφόρα και ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν σταλεί στην περιοχή. 

Σημειώνεται ότι το συνέδριο ABTA είχε πραγματοποιηθεί το 2012 στο Μπελέκ της Αττάλειας, η οποία βρίσκεται επίσης κοντά στις τουριστικές «μέκκες» Marmaris και Bodrum.


Ασθενοφόρα και σωστικά συνεργεία έχουν σπεύσει στο σημείο, ενώ μέχρι στιγμής ο λόγος της επίθεσης παραμένει άγνωστος.











Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *