επικαιρότητα

Διέρρηξαν αυτοκίνητο στην Κρεμαστή και πήραν χαλιά και πατάκια!

Διάρρηξη σ΄ ένα αυτοκίνητο κλειστού τύπου («κλούβα»), έκαναν κάποιοι άγνωστοι δράστες σήμερα το βράδυ, προκαλώντας, όπως ήταν φυσικό αναστάτωση και στους υπόλοιπους ιδιοκτήτες παρόμοιων αυτοκινήτων που υπάρχουν στην Κρεμαστή.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, σήμερα το βράδυ, άγνωστοι δράστες εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες φορτηγών αυτοκινήτων (αθίγγανοι), τα έχουν κυριολεκτικά γεμίσει από εμπορεύματα με χαλιά, πατάκια, κλπ, πήγαν σ΄ ένα απ΄ αυτά, το οποίο μάλιστα βρισκόταν έξω από το σπίτι του, και κατάφεραν και του πήραν 15 χαλιά και 10 πατάκια, αξίας περίπου 1500 ευρώ!

Η είδηση της διάρρηξης διαδόθηκε αμέσως στις τάξεις των αθίγγανων, μ΄ αποτέλεσμα να χτυπήσει συναγερμός καιν΄ αρχίσουν να παίρνουν μέτρα προφύλαξης και υπόλοιποι προκειμένου να διαφυλάξουν τα εμπορεύματά τους.
http://topika-nea.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Σχέδιο νόμου για «κούρεμα» των οφειλών που έχουν οι επιχειρήσεις προς την εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες, επεξεργάζεται η κυβέρνηση.
Mα τι ''μακάκες'' πρέπει να είμαστε όσοι καθόμαστε και πληρώνουμε κανονικά τις οφειλές μας . Μήπως πρέπει να το σκεφτούμε καλύτερα ;;;

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά