ροή ειδήσεων

Ρόδος: Κόντρες σε κεντρικό δρόμο με αυτοκίνητα και μηχανές


Σε πίστα αγώνων ανάμεσα στα διερχόμενα αυτοκίνητα μετατρέπεται η οδός Ρόδου-Λίνδου

Σε πίστα αγώνων ταχύτητας μετατρέπεται και πάλι κάθε βράδυ τις τελευταίες εβδομάδες η οδός Ρόδου – Λίνδου, από το ΙΚΑ έως και την διασταύρωση με Ασγούρου, μεταξύ νεαρών κυρίως οδηγών μοτοσικλετών και αυτοκινήτων.

Το θέμα αυτό που βάζει σε κίνδυνο τις ζωές των ίδιων των εμπλεκομένων οδηγών, αλλά και των υπολοίπων οδηγών που κινούνται στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα, παρατηρείται εδώ και πολλά χρόνια, αλλά δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες που έγιναν κατά καιρούς από τις αστυνομικές αρχές (συλλήψεις, προσαγωγές και πρόστιμα) δεν σταμάτησε.

Αντίθετα, τις τελευταίες μέρες, παρατηρείται έξαρση των περιπτώσεων αυτών γεγονός που έχει φέρει στα... πρόθυρα νευρικής κρίσης δεκάδες συμπολίτες μας που διαμένουν κοντά στο συγκεκριμένο κομμάτι της Ρόδου – Λίνδου και καθημερινά βλέπουν και ακούν τι γίνεται.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες και καταγγελίες που έχουν γίνει στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, η υπόθεση αυτή των αυτοσχέδιων αγώνων που γίνονται επί της Ρόδου – Λίνδου, γίνεται συστηματικά και μεθοδευμένα και συμμετέχουν σε αυτό δεκάδες εμπλεκόμενοι ως παρατηρητές ή ως... τσιλιαδόροι.

Για τον λόγο αυτό, οι παρεμβάσεις των αστυνομικών αρχών, γίνονται με αυτοκίνητα που διαθέτουν συμβατικές πινακίδες και μοτοσικλέτες που κινούνται από περιμετρικές οδούς για να μπορέσουν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους εμπλεκόμενους.

Το ζήτημα είναι ότι αν συνεχιστούν αυτές οι κόντρες, με ταχύτητες απίστευτες κάθε βράδυ, τότε το βέβαιο είναι ότι αργά ή γρήγορα θα θρηνήσουμε θύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από ένα 10ήμερο περίπου, υπήρξε τραυματισμός αναβάτη δικύκλου κοντά στην περιοχή Ασγούρου, από τέτοιου είδους αγώνες που γίνονταν, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο Ρόδου.
protothema.gr
Πηγή: www.rodiaki.gr

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: Κόντρες στη Ρόδου Λίνδου

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/10/16 11:22

    ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΜΠΕΛΙ.
    ΤΟ ΝΑ ΣΚΩΤΟΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ.
    Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.ΤΗΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/10/16 13:26

    ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΦΟΥΡ ΟΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΣΟΥΜΑΧΕΡ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/10/16 16:13

    ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ "ΑΠΟΛΛΩΝ" ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ Ο.Τ.Ε, ΕΠΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ/ΛΙΝΔΟΥ, ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ JUMBO.
    ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ & ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2, ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ...
    ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ, ΞΑΝΑΛΕΩ, ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 21:30' & ΕΩΣ ΤΙΣ 4-5 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ, ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ Η ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ & ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ Ι.Κ.Α, ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ...
    ΤΑ ΙΔΙΑ & ΜΕ 4-5 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ & ΕΩΣ ΑΡΓΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ, ΚΥΡΙΩΣ 1 ΑΣΗΜΙ PEUGEOT RALLY, ΕΝΑ ΜΠΟΡΝΤΩ, & ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ & ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ & ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΚΑΙΡΟΥΣ...
    ΤΑ 2 ΕΚ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ-ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟ Ι.Κ.Α ΡΟΔΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟΥ/ΛΙΝΔΟΥ!
    ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΔΑΜΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ Η ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΕΝΩ & ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ, & ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΔΩΘΗΚΑΝ & ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ & ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ!
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΙΑ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ???
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ, ΝΑ ΤΗ ΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ & ΜΟΛΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ, ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ, ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ, ΓΙΑ, ΓΙΑ, ΓΙΑ, ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
    ΟΥΔΕΠΟΤΕ, ΟΥΔΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ!
    ΕΧΟΥΜΕ ΜΩΡΑ, ΠΑΙΔΙΑ, ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ, ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 & 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ & ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΑΤΙ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ, ΣΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΑΠΟ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ, ΜΑΡΣΑΡΙΣΜΑΤΑ & ΣΠΙΝΙΑΡΙΣΜΑΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ???
    ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΠΙΤΙ?
    "ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ & ΟΥΔΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ, ΘΑ ΤΗ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ & ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ, & ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΙΤΟΝΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΘΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ!"
    ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ & ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ? ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ???
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ, ΗΜΑΡΤΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *