ροή ειδήσεων

Θετική η παρουσία της Ρόδου σε έκθεση στο Λίβανο


Με τη συμμετοχή άνω των διακοσίων σαράντα τουριστικών πρακτόρων, και εκπροσώπων των ΜΜΕ του Λιβάνου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Λίβανο το 1ο Greek Tourism Workshop.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο InterContinental Phoenicia της Βηρυτού και τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Τουρισμού.
Η διεύρυνση της τουριστικής αγοράς του Λιβάνου στην Ελλάδα και η ενίσχυση της ροής επισκεπτών υψηλού εισοδήματος προς αυτήν αποτέλεσαν στόχο της εκδήλωσης.
Επισημαίνεται ότι την πρωτοβουλία διενέργειας του 1ου Greek Tourism Workshop in Lebanon ανέλαβαν από κοινού οι εταιρίες Mideast Travel Worldwide, Tourism Today και Travel Media Applications κατόπιν αιτήματος τουριστικών φορέων του Λιβάνου οι οποίοι διαπίστωσαν ιδιαίτερα υψηλές προοπτικές επαύξησης του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα.
Άλλωστε ήδη υπάρχουν πτήσεις charter από τη Βηρυτό προς τη Ρόδο, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη και την Κρήτη ενώ εξετάζεται η πραγματοποίηση και άλλων πτήσεων charters προς άλλους προορισμούς της Ελλάδας.
Σημειώνεται ότι ο αριθμός των Λιβανέζων τουριστών βαίνει συνεχώς αυξανόμενος με προοπτική να υπερβεί τους σαράντα χιλιάδες το 2017.
Από την Ελλάδα στο 1ο Greek Tourism Workshop in Lebanon συμμετείχαν είκοσι τέσσερις (24) κορυφαίες τουριστικές επιχειρήσεις και τουριστικοί προορισμοί μεταξύ των οποίων και η Ρόδος η οποία εκπροσωπήθηκε από την Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Απόδημων Ροδίων Μαρίζα Χατζηλαζάρου.

ert

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *