ροή ειδήσεων

H ομογενής καλλονή με 7 εκατομμύρια φίλους


Αφιέρωμα στους «New York Times» στην Kayla Itsines από την Αδελαΐδα


Η ελληνικής καταγωγής Kayla Itsines είναι διεθνούς φήμης personal trainer, με περισσότερους από 5,3 εκατομμύρια διαδικτυακούς φίλους στο Instagram και 7,2 εκατομμύρια στο Facebook.



Ανάμεσά τους συμπεριλαμβάνονται γνωστά μοντέλα και διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ, που παρακολουθούν τη δουλειά της.

Η 24χρονη γυμνάστρια από την Αδελαΐδα ξεκίνησε το ταξίδι προς την επιτυχία και τη δόξα πριν από 8 χρόνια και πλέον έχει καταφέρει να χτίσει μία αυτοκρατορία στον τομέα της γυμναστικής. Μετά την ολοκλήρωση της παρακολούθησης μαθημάτων φυσικής αγωγής, δημιούργησε το δικό της οδηγό άθλησης και διατροφής με τον τίτλο «Bikini Body Guides» (#BBG).

Μέσα σε λίγα χρόνια, κατάφερε να έχει θαυμαστές παγκοσμίως. Η διάσημη personal trainer πραγματοποιεί ταξίδια στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αυστραλία και διοργανώνει αθλητικές εκδηλώσεις προκειμένου να συναντηθεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σε μία συνέντευξη που παραχώρησε στο «Today Tonight» δήλωσε ότι δεν την ενδιαφέρει οι δημοσιεύσεις της στο Instagram απλώς να βοηθούν τις γυναίκες αλλά να διαδώσει παγκοσμίως το μήνυμα για καλή φυσική κατάσταση και υγεία.

Οι «New York Times» έκαναν ένα αφιερωματικό άρθρο στην ελληνικής καταγωγής personal trainer, με τίτλο «Η Kayla Itsines κερδίζει οπαδούς στο Instagram, με ένα ποστάρισμα με κοιλιακούς τη φορά». Σύμφωνα με τους «NY Times» η K. Itsines είναι το μεγαλύτερο αστέρι του fitness στο Instagram.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *