ροή ειδήσεων

Τζένη Χειλουδάκη: To πρωτοφανές της ξέσπασμα για τον νεκρό Μητροπολίτη που έγινε viral


Viral -και δικαίως- έγινε ο νεκρός Μητροπολίτης, τον οποίο περίεφεραν καθιστό στη Λαμία με τα social media να παίρνουν φωτιά. Βλέποντας την κίνηση αυτή η Τζένη Χειλουδάκη ξέσπασε μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook.

ελλαδα 2016……απο που να ξερασεις,απο που να φτυσεις απο που να το πιασεις και να μην λερωθεις……θελω να δω μια κυβερνηση που θα σας γ@ τα πρεκια,που θα σας παρει ολη την περιουσια σας,που θα απαγορευσει τα ταγαροπαγκαροταματα,που θα σας κοψει τις φραγκατες κηδειες,βαφτισεις και γαμους,που θα σας εχει χωρις μισθο να δουμε ποσοι απο σας θα μεινουν να παιζουν τους καλους χριστιανους,εχετε ξεφυγει εντελως,εχετε προσαρμοσει την θρησκεια στα γουστα σας και απο την αλλη σας φταινε οι γκειδες, οι διαφορετικοι σε ολα τα επιπεδα, τα συμφωνα συμβιωσης,οι πολιτικοι γαμοι , η γιογκα, ο αλλαχ και ο βουδας……..τετοια σκατοπανα στην ιστορια του κοσμου μονο στον μεσαιωνα υπηρχαν……ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΥΓΜΗ ΚΑΙ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ;;;;;ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΕΣ ΝΤΡΑΓΚΟΥΕΛΕΣ ΠΟΥ ΟΣΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ……..ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ..προσβολή του νεκρού.
ποινικό αδίκημα
χριστιανικό ‘αδίκημα ‘
προσβολή της δημόσιας αιδούς
υγειονομικά επικίνδυνο και κατακριτέο .ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ2….ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΙΜΑΜΗΣ ΣΑΣ..ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΙΣΤΟΙ ΕΓΩ ΑΣ ΜΕΙΝΩ ΚΟΛΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ….ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΓΓΕΛΟΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΣΑΣ…

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/10/16 18:19

    Φαε σκατα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέστα κοπέλα μου και λίγα είναι αυτά που τους λες. Ο Λιαντίνης τους τα έψαλε καλά, αλλά αυτοί δεν χαμπαριάζουν τίποτα όσο ο αφιονισμένος λαός τρέχει και φιλά τις κατουρημένες τους ποδιές και τα μαφιόζικα χέρια τους!!!

    Το αφιόνι, η παράκρουση, ο φανατισμός, το θεολογικό μίσος και από κοντά η δυσειδής μορφή και δυσώδης σάρκα όλων αυτών των λειτουργημάτων. Το κηφιναριό δηλαδή παρασίτιση. Οι ομφαλοσκόποι, οι θεόπτες, οι δαιμονόβλαβοι, και οι δαιμονοσκουσμένοι. Και ψηλά εκεί είναι και δεν είναι. Εκεί θα ιδείς τα ινστιτούτα της αμάθειας και τις λαμπρές ακαδημίες του σκότους, τις θεολογικές σχολές και την ιερή σύνοδο. Από το βιβλίο του αείμνηστου καθηγητή Δ. Λιαντίνη (Γκέμμα)

    Με τα 5 τρις περιουσία, δεν έδωσαν ούτε 1 εκατομ για να σωθούν κάποιοι από το "ποίμνιό" τους ή να μην κοπούν συντάξεις ή επιδόματα. Αντιθέτως, πήραν φοροαπαλλαγές, προσλήψεις 1000 ρασοφόρων ενώ τα πανεπιστήμια και τα νοσοκομεία είναι χωρίς καθηγητές και γιατρούς!!

    Σιμωνίδης. "Μέγα το γένος των ηλιθίων"
    Επίκουρος & Πλάτων. "Το ποσοστό των βλακών στην κοινωνία είναι κολοσσιαίο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/10/16 19:52

    Την επόμενη φορά προτείνω να βγάλετε κανένα κόκκαλο αγίου σε λιτανεία να ξορκίσετε κανένα μνημόνιο μπας και δούμε καμιά καλύτερη μέρα, γιατί με τα μυαλά που κουβαλάμε .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/10/16 19:54

    Τον Χριστόδουλο, όχι μόνο δεν τον κάνανε βόλτα σε θρόνο, αλλά τον θάψανε και ανάποδα..... τόσο άχτι τον είχανε οι "αγαπάτε ομόθρησκους", αυτός "έπρεπε να πεθάνει" και τον φάγανε τελικά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/10/16 20:25

    Εκλεκτή,έκλεκτέ..χειλουδάκη...Αδυνατείτε προφανώς νά καταλάβετε τά
    νοήματα τής Ορθοδοξίας...Η περιφορά τού στολισμένου νεκρού σημαίνει ότι
    είμαστε μία πεθαμένη κοινωνία καί δέν τό γνωρίζουμε ή κάνουμε πώς δέν
    τό γνωρίζουμε...τόσο απλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπως τότε που πουληθήκατε στους Οθωμανούς πριν την άλωση για 14.000 τσεκίνια για να κρατήσετε τα προνόμιά σας όταν ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ στα χέρια τους η πόλη;;;; Όταν οργανώνατε αντάρτικο με τους ανθενωτικούς που δεν πολέμησαν καθόλου και άνοιξαν την κερκόπορτα και παραδόθηκε δες συνθηκολόγησε η μισή πόλη αμαχητί;;;;; Όταν όλο το Βυζάντιο είχε 100 χιλιάδες μοναχούς που έτρεφαν πρωκτό αντί να πολεμήσουν για την πατρίδα τους;;;; Αυτήν ονομάζεις εσύ ορθοδοξία;;;; Όταν ο ένας πατριάρχης έριχνε τον άλλον με το ποιος θα δώσει περισσότερα λεφτά στον σουλτάνο και μέσα σε 6 χρόνια είχαμε 5 αλλαξοπατριαρχίες;;;;; Όταν τα σκάνδαλα και η διαφθορά στους κόλπους της εκκλησίας είχαν χτυπήσει κόκκινο;;;; Αυτό ονομάζεις εσύ ανιστόρητε Εβραιοχριστιανέ "ορθοδοξία";;;; Από πότε ήμασταν μια πεθαμένη κοινωνία;;; Να σου πω εγώ ανιστόρητε... από τότε που ο εβραιοχριστιανισμός κατέστρεψε τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό!!!!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος24/10/16 22:09

    ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ(ΑΦΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ)ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΕ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑ Ο ΤΡΑΓΟΠΟΥΣΤΡΕΣ;;;;; ΚΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΑ ..ΚΑΡΥΔΙΑ ΝΑ ΑΡΧΗΣΕΙ ΚΟΒΕΙ ΚΩΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *