επικαιρότητα

Η ΝΑΣΑ δίνει 30.000 δολάρια σε όποιον λύσει αυτό τον απλό καθημερινό γρίφο


Η απάντηση ενός απλού γρίφου μπορεί να κάνει όποιον βρει την λύση πλουσιότερο κατά 30.000 δολάρια αφού το ποσό αυτό προσφέρει η ΝΑΣΑ ως αντάλλαγμα αν απαντηθεί ένα από τα βασικότερα αλλά πιο ανθρώπινα προβλήματα του διαστήματος.

Το ερώτημα είναι απλό. Πώς ουρούν οι διαστημάνθρωποι.Η λύση έως σήμερα είναι η... πάνα αλλά οι υπεύθυνοι τους διαστημικού προγράμματος των ΗΠΑ ψάχνουν για κάτι καλύτερο και μάλιστα πληρώνουν γι αυτό το κάτι παραπάνω.

Μπορεί οι διαστημάνθρωποι να χρησιμοποιούν ότι πιο σύγχρονο σε τεχνολογία υπάρχει όμως όταν πρόκειται για μία βασική ανάγκη όπως η ούρηση εκεί η τεχνολογία δεν μπορεί να βοηθήσει όσο μια απλή πάνα για μωρά.

Οι αστροναύτες κατά τα ταξίδια τους στο διάστημα πρέπει να φορούν πάνα όμως πρέπει να την αλλάζουν συχνά γιατί αλλιώς κινδυνεύουν με μολύνσεις.

Η νέα πρόκληση έχει το όνομα Space Poop Challenge και η ΝΑΣΑ ψάχνει ιδέες για να χρηματοδοτήσει. Οι συμμετοχές μπορούν να κατατίθενται έως τις 20 Δεκεμβρίου και να κάνουν κάποιο πλουσιότερο έως 30.000 δολάρια.
Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ναι καλησπέρα, μπορώ να πω το παράπονο μου?!!
Δεν υπάρχει ένας 24ωρος κλειδαρας δλδ έλεος

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά