ροή ειδήσεων

70 χρόνια αθλητικής δράσης στην Κάρπαθο – Γενέθλια για τον «Ποσειδώνα»


Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παράγει αθόρυβα ουσιαστικό αθλητικό και κοινωνικό έργο.
Μιλάμε για τον Αθλητικό Σύλλογο Καρπάθoυ «Ποσειδώνα», που συμπλήρωσε 70 χρόνια ζωής.

Και επειδή η μακροημέρευση ενός αθλητικού σωματείου δείχνει και τις ρίζες στην τοπική κοινωνία, ας δούμε τον τρόπο που αυτοπαρουσιάζεται ο Ποσειδώνας στην ιστοσελίδα του: «Ο Α.Σ. Καρπάθου Ποσειδών, είναι η μόνη επίσημη ομάδα του νησιού της Καρπάθου και εκπροσωπεί το νησί στα επίσημα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα. Ιδρύθηκε το 1946 και έχει τμήματα ανδρών, εφήβων, παίδων και junior.


Στις κορυφαίες στιγμές τους συλλόγου μας καταγράφονται οι πέντε παρουσίες μας στο υψηλότερο επίπεδο του Δωδεκανησιακού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, καθώς και την ιστορική σεζόν 1981-82, την πρώτη φορά που ο σύλλογος μας αγωνίστηκε στις διοργανώσεις της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου και παρεμπιπτόντως, της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας».


Ειδικό σήμα

Ο Ποσειδώνας Καρπάθου αναφέρει ότι:«γιορτάζει 70 χρόνια ιστορία και με περηφάνια παρουσιάζει το επετειακό σήμα των εορτασμών που ξεκινούν τώρα και θα κορυφωθούν μέχρι το τέλος του 2016 με εκδηλώσεις, βραβεύσεις και λοιπούς εορτασμούς.

Με πίστη στα όνειρα μας και τους στόχους μας, συνεχίζουμε να τιμούμε την ιστορία του σωματείου μας, πραγματοποιώντας ότι καλύτερο μπορούμε για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην Κάρπαθο.

Το σήμα της ομάδας μας, φιλοτέχνησε ο Στέλιος Σοφιάδης που είχε δημιουργήσει και το νέο σήμα του Ποσειδώνα Καρπάθου και έχει σαφέστατη αναφορά στην πρώτη θρυλική τρίαινα του 1946″.



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *