ροή ειδήσεων

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ «AEGEAN WARS» ΣΤΗΝ ΚΩ! (pics-video)

Το Airsoft έχει κάνει "αισθητή" την παρουσία του τα τελευταία χρόνια και στην Κω μέσω του Συλλόγου Αεροσφαίρισης Κω (ΣΑΣ ΚΩ), ο οποίος έχει ως σκοπό να καταστήσει με κάθε μέσο γνωστή στο ευρύ κοινό την σπουδαιότητα της Αεροσφαίρισης και την δημιουργία αθλητικής συνείδησης αλλά και την διάδοση του αεροσφαιριστικού πνεύματος σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του νησιού μας.

Με πρωτοβουλία λοιπόν του ΣΑΣ ΚΩ έγινε πραγματικότητα το πρώτο τουρνουά αεροσφαίρισης στα Δωδεκάνησα, που διοργανώθηκε σήμερα για πρώτη φορά στο νησί μας με την ονομασία “AegeanWars”, θα λέγαμε ότι ο σκοπός των διοργανωτών επετεύχθη αφού συναντήθηκαν για πρώτη φορά παίκτες από τα δύο μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου και είχαν την ευκαιριά να απολαύσουν μαζί μία υπέροχη μάχη Airsoft. Σημαντικός σκοπός της όλης διοργάνωσης ήταν επίσης η σύσφιξη σχέσεων των ομάδων του Αιγαίου παράλληλα με τη δημιουργία ενός υψηλού επιπέδου παιχνιδιού με συνδυασμό σεναρίων LARP και MILSIM στην ευρύτερη περιοχή μας.

Οι αγωνιζόμενοι εκμεταλλεύτηκαν τον καλό για την εποχή καιρό όχι μόνο για να ξεδιπλώσουν την μαχητική τους δεινότητα αλλά και να γνωριστούν μεταξύ τους καλύτερα μέσα από το παιχνίδι.

Η διοργάνωση διεξήχθη σήμερα Κυριακή στη δασική περιοχή κοντά στην περιοχή "Χαιχούτες" της Κω, σε συντεταγμένες 36°51'07.6"N 27°14'02.2"E με συμμετοχή πέραν του ΣΑΣ ΚΩ και δύο ακόμη σωματείων αεροσφαίρισης από τη Ρόδο.




Η οργάνωση ήταν δε, τέτοια, που όλοι είχαν την ευκαιρία να δροσιστούν και να τονωθούν με κάποιο ισοτονικό προσφορά της 3Ε. Παράλληλα υπήρξε και αρκετός χρόνος ώστε οι τρείς ομάδες να τα πουν και να χαλαρώσουν πριν μπουν στη μάχη ανταλλάζοντας απόψεις και καταστρώνοντας τα πλάνα τους και την στρατηγική τους ανάλογα με το σενάριο αλλά και την μορφολογία του εδάφους της πίστας. Τα πειράγματα και η συντροφική διάθεση στο τέλος ήταν και το πραγματικό έπαθλο.

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του τουρνουά όλοι φάνηκαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα αυτής της πρώτης απόπειρας-διοργάνωσης και ευχήθηκαν το «Aegean Wars» να γίνει πλέον θεσμός και κάθε χρόνο να διοργανώνεται μία ανάλογη αθλητική δράση αεροσφαίρισης είτε ξανά στο νησί μας είτε να φιλοξενηθεί το εν λόγω event σε κάποιο άλλο γειτονικό νησί.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *