ροή ειδήσεων

Παρίστανε την γυναίκα στο ίντερνετ για να βιάζει κοριτσάκια!


Ανατριχίλα έχει προκαλέσει σε όλη την Ζάκυνθο η σύλληψη ενός 30χρονου Έλληνα, πατέρα ενός παιδιού, με τις κατηγορίες του βιασμού ανηλίκου και κατοχής πορνογραφικού υλικού ανηλίκου.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια 17χρονη μαθήτρια λυκείου, μαζί με την μητέρα της, πήγαν στο ΑΤ Ζακύνθου και κατήγγειλαν τον 30χρονο άνδρα. Ο 30χρονος με την 17χρονη μαθήτρια είχαν βρεθεί μαζί δύο φορές στην περιοχή του Βανάτου, ενώ την τρίτη φορά είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία και συνέλαβε τον άνδρα.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, βρέθηκε στο αυτοκίνητό του το τάμπλετ που χρησιμοποιούσε για να προσελκύει, μέσω ιντερνέτ, νεαρά κορίτσια. Όταν οι αστυνομικοί το άνοιξαν, αντίκρισαν ημίγυμνες και γυμνές φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών.

Ο 30χρονος είχε δημιουργήσει ψεύτικο γυναικείο λογαριασμό στο facebook και ως γυναίκα, προσπαθούσε να αποκτήσει φιλικές σχέσεις με κορίτσια του νησιού. Αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, προσπαθούσε να πείσει τις κοπέλες να του στέλνουν γυμνές φωτογραφίες τους και τότε τους αποκάλυπτε την ταυτότητα του.

Στην συνέχεια, με την απειλή να μην διαρρεύσουν οι φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο, τις υποχρέωνε να συνευρεθούν μαζί του. Αυτή την στιγμή, η αστυνομία Ζακύνθου, αναζητά και άλλα θύματα του 30χρονου από τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στο τάμπλετ του ενώ αναμένεται αύριο να οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *