ροή ειδήσεων

Ευχές και εισιτήρια από Κολοσσό Ρόδου


Ο Λάνγκστον Χολ είχε τα γενέθλιά του και τα γιόρτασε στο Βενετόκλειο,
μαζί με τους συμπαίκτες του στον Κολοσσό Ρόδου.

Ο Αμερικανός γκαρντ γεννήθηκε την 1η Νοεμβρίου του 1991 στην Ατλάντα και μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης της Τρίτης, ανήμερα των γενεθλίων του, δέχθηκε τις θερμότερες ευχές από παίκτες και τεχνική ηγεσία των «θαλασσί», μαζί φυσικά με την πατροπαράδοτη τούρτα, για να σβήσει τα 25 κεράκια.

Από εκεί και πέρα, όπως ανακοίνωσαν οι διοικούντες τους «θαλασσί», σε κυκλοφορία έχουν ήδη τεθεί τα εισιτήρια του εντός έδρας ματς με τον Κόροιβο, που θα λάβει χώρα το Σάββατο (05/11, 17.00) στο Βενετόκλειο για την 5η αγωνιστική της Basket League: «Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ενημερώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Κόροιβο για την 5η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League έχει ξεκινήσει.

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 στις 17.00: Κολοσσός H Hotels-Κόροιβος
Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ γενική είσοδος, 5 ευρώ για παιδιά από 5 έως 14 ετών. Η αγορά παιδικού εισιτηρίου πραγματοποιείται μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ και ο αριθμός είναι περιορισμένος. Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά του κάθε εισιτηρίου, χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα. Προτείνουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση την ημέρα του αγώνα.

Τρόπος αγοράς: Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους: Από τα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, 85132 Ρόδος, τηλ. 2241022261, info@kolossosbc.gr) τις παρακάτω ημέρες και ώρες: Πέμπτη 03/11 10.00-14.00, Παρασκευή 04/11 10.00-14.00 Tην ημέρα του αγώνα (Σάββατο 05/11), από τις 12.00, στα εκδοτήρια του Βενετοκλείου. Online πατώντας στο παρακάτω link: https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-kolossos-h-hotels/eisitiria-agonwn-2016-17/

Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο από το viva.gr και δεν μπορείτε να εκτυπώσετε το PDF εισιτήριό σας, τότε μπορείτε να μεταβείτε στα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, τηλ. 2241022261) ή στα εκδοτήρια του γηπέδου τη μέρα του αγώνα, επιδεικνύοντας την ταυτότητά σας, ώστε να το τυπώσετε. Όλα αυτά τα χρόνια και καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, το Βενετόκλειο είναι η μεγάλη δύναμη του Κολοσσού και για αυτό οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη καλούν τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το κλειστό σε αυτόν τον αγώνα, ώστε να τους δώσουν δύναμη για τη συνέχεια! Φίλε του Κολοσσού H Hotels, είσαι ο 6ος παίχτης με ρόλο σημαντικό για την ομάδα σου!».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *