επικαιρότητα

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρούν οι άντρες στο σπίτι μιας γυναίκας!


Tι παρατηρούν οι άνδρες και τι οι γυναίκες είναι μια μεγάλη ιστορία… Αλλά αυτό που είναι σίγουρο και μετά από πολλές επίσημες έρευνες, είναι ότι μόλις αντικρύσει ένα αρσενικό ένα θηλυκό κοιτά τα μάτια και το χαμόγελο, και μετά τα σωματικά προσόντα.

Εγώ όμως θα σας προχωρήσω ένα βήμα παραπέρα και θα σας πω, τι παρατηρούν οι άνδρες όταν μπαίνουν για πρώτη φορά στο σπίτι της ερωτικής τους συντρόφου. Τα αρχικά ραντεβού, λένε, ότι είναι σημαντικά, για να βγάλει ο άνδρας και η γυναίκα τα πρώτα συμπεράσματα για την προσωπικότητα του άλλου.


Κάποια στιγμή μετά το ραντεβού στο καφέ, το bar, το εστιατόριο, για περίπατο στο κέντρο της Αθήνας ή στην παραλία, έρχεται η στιγμή που τον καλείς στο σπίτι σου, συνήθως απρόοπτα. Μην αρκεστείς στο γεγονός ότι οι περισσότεροι άνδρες είναι χαλαροί και λίγο αδιάφοροι και επαναπαυτείς, γιατί ζήτω που καήκαμε. Πέρα από την εξωτερική εμφάνιση και τους τρόπους σου, όταν έρθει η ώρα να δουν το σπίτι σου το περνούν από «ακτίνες Χ», τα πάντα!

Όταν ένας άνδρας περνά το κατώφλι του σπιτιού σου, εσύ τον καθοδηγείς στον χώρο του καθιστικού και μετά γίνεται η ξενάγηση στους άλλους χώρους του σπιτιού. Τις πρώτες λεπτομέρειες που παρατηρούν εκείνοι είναι αν τα μαξιλάρια ή το ριχτάρι που μπορεί να έχεις στον καναπέ σου είναι τακτοποιημένα, αν μυρίζει όμορφα ο χώρος σου, το στιλ διακόσμησης που έχεις επιλέξει, αν στην κουζίνα έχεις άπλυτα πιάτα και το πιο σημαντικό αν το μπάνιο σου αστράφτει από καθαριότητα. Θα το πίστευες ποτέ ότι ένας άνδρας μπορεί να παρατηρήσει όλα αυτά; Και όμως τα παρατηρεί και με το παραπάνω.

Όποτε έχοντας υπόψη τις παραπάνω λεπτομέρειες, φρόντισε να έχεις το μπάνιο καθαρό και το σπίτι στον χρόνο που μπορείς τακτοποιημένο, γιατί οι απρόοπτες επισκέψεις υπάρχουν πάντα.

Πρώτα από όλα για να αισθάνεστε εσείς καλά και χαλαρές και αμέσως μετά για να κερδίσετε τις εντυπώσεις του αγαπημένου σας!

Πηγή: Jenny.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ασυνειδητος στην οδό Σαμου έχει αφήσει ,εδώ και δεκα ημερες, τον βόθρο του σπιτιου του να ξεχειλίζει.
Τα βόθρο λύματα εχουν κατακλυσει το οδοστρομα της οδου Σαμου,και το πεζοδρομιο στην διασταυρωση με την οδο Δ.Αναστασιαδη. Μετά από πορεία μερικών μέτρων στον δρόμο και στο πεζοδρομιο,αυτά καταλήγουν στον υπόνομο της οδού Αναστασιαδη.
Σε ερώτηση γειτόνων προς Δήμο Ρόδου, ΔΕΥΑΡ, ΕΛΑΣ, υγειονομειο, όλοι δηλώνουν αν αρμόδιοι ενώ ο συνειδητος ιδιοκτήτης ως γνήσιος Ελληναρας υβριζει όποιον του κάνει παρατήρηση!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά