ροή ειδήσεων

Γυναίκα στρατιωτικός έζησε τον απόλυτο τρόμο στη Σάμο


ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑΠΛΟ ΒΙΑΣΜΟ: «Με κύκλωσαν και προσπάθησαν να με βιάσουν!» 


Η γυναίκα στρατιωτικός επέστρεφε σπίτι, όταν ξαφνικά την περικύκλωσαν πέντε άτομα. Τα δραματικά λεπτά που ακολούθησαν δύσκολα θα τα ξεχάσει!

Σάλος στη Σάμο από τις καταγγελίες για απόπειρα ληστείας και βιασμού 23χρονης κοπέλας στρατιωτικού, που υπηρετεί στο νησί!

Συγκεκριμένα όπως καταγγέλθηκε προχθές το βράδυ, στο στενό του ΙΚΑ Σάμου, η 23χρονη κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της όταν δέχθηκε επίθεση από 5 άγνωστους άντρες, που άρχισαν να την σερνουν από τα μαλλιά στην άσφαλτο! Mε όση δύναμη είχε άρχισε να καλεί σε βοήθεια χωρίς όμως να μπορέσει ακούσει κανείς τις εκκλήσεις της. Για καλή της τύχη και αφού πρώτα την έγδαραν, από το σημείο πέρασε ένα αυτοκίνητο και ο οδηγός αντιλαμβανόμενος τι γίνεται κυνηγησε τους επίδοξους κλέφτες και τους υποχρέωσε να φύγουν.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σάμου έχοντας υποστεί ένα αρκετά δυνατό σοκ, ενώ στη μαρτυρία της, αφού επιβεβαιώνει το γεγονός, δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν η επίθεση είχε σκοπό τη ληστεία ή τον βιασμό! Πάντως η αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες του i-samos.gr, διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των 5 ατόμων, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει καταφέρει να τους εντοπίσει.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *